Home Gastvissers Strandvissen aan de Boulevard, te Vlissingen

Strandvissen aan de Boulevard, te Vlissingen

Advertenties

Hallo vissers.

Het was de bedoeling om het Jaar 2014 af te sluiten om met een bootje te gaan vissen. Maar wegens omstandigheden van mij andere vismaat Johan [ werken ] ging het gisteren niet door. Dus mij broer Jan had wel veel zin om dan maar een keer te proberen vanaf het strand te vissen.En dan op de boulevard te vlissingen en daar had ik ook enorm zin in omdat het ook weer een tijdje geleden was. Dus maandag na van dixhoorn gebeld of ze nog pieren hadden en dat was geen probleem vertelde ze. Dinsdag dan eerst mij broer opgehaald in Etten leur en daarna naar Yerseke toe gereden. Om eerst de pieren op te gaan halen aankomst daar tegen 11:30 en na een kort praatje met die leuke mensen het zeeaas betaald [ goed zeeaas weer ] zijn wij naar vlissingen gegaan. Het was eigenlijk de bedoeling om na het donker toe te gaan vissen maar als je de vangstberichten gelezen had dat ze overdag ook goed hadden gevangen. En dan ook de drukte gingen wij wat eerder er naar toe en toen wij daar aan kwamen stonden er toch al redelijk vissers op het strand.

Strandvissen aan de Boulevard, te Vlissingen Strandvissen aan de Boulevard, te Vlissingen

Wij konden weer bij die twee palen staan en de visspullen weg gezet en een hengel gereed gemaakt.

Strandvissen aan de Boulevard, te Vlissingen Strandvissen aan de Boulevard, te Vlissingen

Het water ging nog drie uur af en toen ging de eerste onderlijn richting het zilte nat toe om 12:30 en wachten of de vis wilde gaan bijten deze dag. Welnu de eerste beet kregen Jan en ik pas tegen het half uur met afgaand en niks er aan.Toen er aan beide kanten wat vis na boven kwam gaf dit de burger moed en jawel toen ik een grote beet kreeg bleek er een grote krab er aan te zitten….. Dus die zijn toch nog niet weg. En toen het bijna laag water was ging het goed mis met alle vissers want er kwam een zeer grote boot vlakbij de kant varen en met ook een grote snelheid.En ja hoor het water kwam terug met een zeer groot snelheid en daar gingen bij alle vissers de hengels. zeeaas. koffers en wat andere dingen werden mee genomen. Ook viel er een met waadpak omver niet normaal mij broer Jan ging ook de hengel weg maar ene man kon die nog net op rapen voor hem [ bedankt hier voor nog ].

Strandvissen aan de Boulevard, te Vlissingen

Welnu over de vangsten van ons die kwamen met opkomend water en bijna in het donker mij broer haalde toe twee vissen na boven een wijting en schar en ging het een stuk beter toen de eindstand Jan had twee scharren gevangen een wijting en als klap de vuur pijl een mooie Gul.

Strandvissen aan de Boulevard, te Vlissingen

Strandvissen aan de Boulevard, te Vlissingen

Ik zelf 4 mooie scharren waar eentje van 31.5 cm was en besloten als wij weer een keer gaan met opkomend te gaan vissen en in het donker.

Strandvissen aan de Boulevard, te Vlissingen

Strandvissen aan de Boulevard, te Vlissingen

Jan de Strandvisser en Nico de Zeehondetemmer.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > januari 1, 2015

  Antwoord

  Mooi gedaan mannen! En ik maar thuis zitten en jeuken dat het doet!

  Jan, je moet aan de fotograaf vragen of hij wat beter zijn best wil doen, normaal plaats ik foto’s met een half gezicht niet, maar voor zulke mooie petten maken we graag een uitzondering!

  Een gelukkig nieuwjaar allemaal!

  Groetjes Peter

 2. strandjutter > januari 1, 2015

  Antwoord

  geachte:mannen van kaliber ja ik vond het wel gezellig met me broer te gaan vissen en dat voor het afsluiten van het jaar net als me broer zij over me hengel die er vandoor ging en de buurman ging halen bedankt als hij dit leest en ja peter ik heb de foto gezien dat moet beter en dan moet het helemaal er opstaan ,
  voor het verslag dat hij gedaan heeft klasse broer.
  op na de volgende sessie die er komen zal ..gr jan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *