Home Gastvissers Luc op de Oosterschelde

Luc op de Oosterschelde

Advertenties


Dag Peter,

Donderdag na de middag even aas opgehaald bij Bass en met de boot de oosterschelde op. Ik vond het al wat laat om nog door de roompotsluis te varen, dus voor een stek op 30 meter diepte voor wissenkerke geopteerd. Er stond een gierende stroming + heel veel groen wat het vissen niet aangenaam maakte. Enkel met het keren van het tij heb ik wat vis gevangen waaronder een leuke bot , wat steenbolk en een tong van 32 cm.

Luc op de Oosterschelde

Luc op de Oosterschelde

Luc op de Oosterschelde

Opvallend weinig vreterij . Vrijdag ochtend maar weer vertrokken om de rest van het aas op te vissen. Er stond redelijk veel wind ,ik denk 3 à 4 Bft ,dus terug in dezelfde omgeving als gisteren op ongeveer 35 meter diepte gaan ankeren. Nu geen last meer van groen maar wel van steenbolkjes. Uiteindelijk toch 3 gullen gevangen waarvan 1 ondermaatse retour en 2 dikke steenbolken.

Luc op de Oosterschelde

Luc op de Oosterschelde

Luc op de Oosterschelde

In 2 sessies geen wijting of schar gezien. Na het keren van het tij was het leuke er vanaf . Bij het terugvaren nog het gezelschap gehad van 3 bruinvissen.

Groeten Luc

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > september 18, 2011

  Antwoord

  Hoi Luc,
  toch weer een vis weten te vangen en nog mooie vis ook!

  Groetjes peter

 2. frans > december 23, 2011

  Antwoord

  Beste Luc. Ik hoor het graag dat mensen wat vis vangen op de oosterschelde.Mij lukt dat helemaal niet,nu moet ik wel zeggen dat ik door langdurige ziekte zeer weinig hoog uit 3 of 4 maal per jaar kan gaan vissen op de oosterschelde met mijn visboot samen met mijn vrouwke , ben ook al 65 en al tientalle jaren in zeeland op camping . Na Kats en Wemeldinge ga ik volgend seizoen mijn bootje in het Goese sas leggen hopend er eens een stekje te vinden niet zo zeer voor die vis maar om eens iets te vangen wat ik aan mijn kleinzoon kan laten zien. Ik ben al heel lang bij de Delta vissers maar door mijn ziekte nog nooit aan Neeltje Jans geraakt . Mijn vrouw en ik wensen u nog veel visplezier en misschien komt u Delta 650 nog wel eens tegen. Groetjes Sonja en Frans

 3. Luc > december 25, 2011

  Antwoord

  Beste Frans en Sonja,
  Voor jullie ook het allerbeste gewenst.
  Vooral de gezondheid komt op de eerste plaats.Laat ons hopen dat we allen nog vele jaren onze hobby kunnen uitoefenen.
  Voor het Goese sas zal je zeker een goede stek vinden. Vroeger kwam ik daar al eens met een huurbootje van Van Dixhoorn.
  Sinds 2010 heb ik mijn eigen bootje en lag ik samen met Peter in stavenisse
  in afwachting van een ligplaats in colijnsplaat. Sinds april 2011 is dat nu mijn vaste ligplaats vanwaar ik zowat alle richtingen uit kan. Mijn deltanummer is 1163.
  In de zomer kom ik wel eens jullie richting op en misschien komen we elkaar dan eens tegen.
  Groeten Luc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *