Home Gastvissers Bootvissen Oosterschelde

Bootvissen Oosterschelde

Advertenties

Hallo mede vissers.

Het was weer eindelijk zo ver en ook bijna een jaar geleden dat wij eens weg waren geweest met het bootje. Wij hadden eerst het zee aas besteld bij van Dixhoorn en alleen maar pieren Ook had Johan en Jan nog in gevroren pieren bij want je weet maar nooit toch. Toen wij eerst hebben gewacht bij de familie van Dixhoorn op Johan en dat duurde niet lang gingen we het zee aas en bootje betalen. Deze keer heb Ik het bootje betaald voor ons drie en Jan betaalde het aas zoals voor mij en zelf. Het aas zag er zoals gewoonlijk weer goed uit en ook werden wij weer vriendelijk onthaald door Mvr en Dhr v. Dixhoorn. Hij had gezegd tegen ons dat het beste was om bij de Zeelandbrug te gaan liggen want daar werd de laatste tijd goed schar gevangen en ook mooie. Toen wij de Boot aan kwamen duurde het niet lang en kwam ook Nelleke er aan om nog wat uit leg te geven en kregen wij de boot Zeemeermin mee in plaats van de Orca dus een zeer goed gebaar . Welnu het duurde twee uur voordat wij op de bestemming aan kwamen en gingen de onderlijnen pas tegen 9:30 richting het zilte nat toe. Ook duurde het niet lang en kwam Jan met de schar naar boven en Johan volgde kort daarna.

Bootvissen Oosterschelde

Bootvissen Oosterschelde  Bootvissen Oosterschelde

Ik zelf had in tussen twee uur helemaal geen beet gekregen en wat ik ook deed en probeerde andere onderlijnen nadda noppes. En daar ging ik toch stiekem een beetje van Balen en ik stond op het achterdek dus moest het toch goed zijn…. Wij hebben gevist tot 15:00 uur daar want je moest ook weer twee uur terug en uiteindelijk heb Ik toch nog wat vis naar boven gehaald en was de eindstand voor op de Oosterschelde Jan als winnaar 32 scharren en 1 mooie wijting.

Bootvissen Oosterschelde

Bootvissen Oosterschelde  Bootvissen Oosterschelde

Bootvissen Oosterschelde

Johan had 22 scharren zoals klein en grote er tussen en ik zelf had 8 Scharren en 1 knorhaan ook mooie scharren van formaat maar de foto’s waren mislukt jammer. Wij hebben weer samen met ze drie ook enorm plezier gehad en gelachen ook en hoop de volgende keer wat meer te gaan vangen en hebben wij bij de auto afscheid genomen en richting huis terug gereden.

Groetjes Nico de Zeehondetemmer Johan het Boske en Jan de Strandvisser.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

6 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > mei 5, 2017

  Antwoord

  Hey mannen, lekker er tussenuit geweest!
  Nico, niks mis met foto’s van de gsm, maar bij voorkeur liggend maken, staande foto’s komen minder tot hun recht, omdat die niet op ware grootte op de site passen!

  Groetjes Peter

 2. Jack > mei 6, 2017

  Antwoord

  Hoi mannen een mooi verslag en Nico je zult toch een keer op stage moeten bij Jan hoe moet het eigenlijk ook weer.En Nico je kunt beter het advies van Peter om de foto,s liggend te nemen maar niet opvolgen volgens mij kom je dan niet meer overeind HiHi groetjes Jack.

 3. Henry > mei 6, 2017

  Antwoord

  Hey Nico, Johan en Jan,
  Een leuk verslag van jullie gezellige vistripje. Jullie hebben samen toch een mooi partijtje schar in de boot kunnen takelen.
  Een dagje heerlijk met z’n drietjes er op uit daar gaat het uiteindelijk toch om!!!
  Goede vangst voor de volgende keer.

  Groetjes, Henry

 4. Nico > mei 7, 2017

  Antwoord

  Hallo Mannen. Allemaal nog bedankt van jullie leuke reactie op mij vis verslag.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 5. hans de Bruijn > mei 7, 2017

  Antwoord

  Hallo Nico en maten,
  Leuk verslag er van gemaakt niet slecht toch voor de Oosterschelde .
  Groeten Hans

 6. Alain Tulleneers > mei 7, 2017

  Antwoord

  Heeeey Nico
  Het blijft vissen,en somtijds ondoorgrondelijk wat Neptunus met ons uitspookt.toch mooie scharren gevangen.Ik maak de foto’s met een waterdichte camera,en op vraag van Peter horizontaal,en verklein van MB naar Kb.
  Mooi verslag en foto’s niks mis mee.
  Groetjes Alain

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *