Home Gastvissers Boudewijn aan de waterweg

Boudewijn aan de waterweg

Advertenties


Hoi, peter,

Hier een berichtje van Boudewijn uit Zwijndrecht. Verleden week zat ik op de camping de4 bannen. De wind stond verkeerd en ik ben maar gaan vissen in de kreek. Resultaat elke dag een mooie forel. Dit pinksterweekend zijn we thuis gebleven. Zondag ben ik met mijn vriend naar de waterweg getogen. Gevist achter de waterzuivering van Rozenburg. Er zaten mensen te vissen bij de uitlaat. En wat vingen ze zoetwatervis oa. grote kopvoorn, brasem en roofblei. Wij zaten 20m terug bij de krip. Resultaat : Mijn vriend had een mooie zeebaars van 44cm en ik een zeebaars van 41 en 20cm, de laatste mag weer groot worden en 3botten. Allen met opkomend water. Daarnaast was het ook krabben feest en niet van die kleintjes. Een leuke dag gehad.

groeten Boudewijn

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

  1. Peter(Fishguppy) > juni 13, 2011

    Antwoord

    Hoi Boudewijn, in ieder geval een paar leuke baarsjes!

    Groetjes peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *