Home Gastvissers Coen en Paul aan Zoutelande

Coen en Paul aan Zoutelande

Advertenties


Afgelopen woensdag 20 december met maat Coen richting Zoutelande gereden. Even een tussenstop in Bergen op Zoom om bij hengelsport Brouwers het aas op te halen. Na diverse moppen uitgewisseld te hebben kwamen we in “klein” Zoutelande aan. Mijn god wat was mistig. Maar goed elk nadeel heeft ook zijn voordeel men zag ons ook niet staan. Om 09.45 gingen de eerste lijnen het water in en om 10.00 waren we op oorlogsniveau. We hadden de tijd daar het pas om 12.30 laagwater was. Langzaam steeg de spanning want inmiddels was het 11.00 en nog geen beet gezien. We begonnen ons af te vragen wat doen we fout daar dit voor ons een nieuwe stek was. Ik opperde om ieder met één hengel met slappe lijn te gaan vissen. Inmiddels 11.30 en jawel de eerste scharren kwamen binnen en op de slappe lijn.

Coen en Paul aan Zoutelande

Coen en Paul aan Zoutelande Coen en Paul aan Zoutelande

Helaas hebben we de aanbeten niet gezien maar we wisten middels dat de vis er zat. Bij laag water hadden we een 8-tal scharren wat niet bijzonder was. Rond 13.30 begon het water flink op te komen en alle lijnen stonden strak en zag weliswaar een beet. Even wachten en weer een flinke trek. Ophalen dus en een prachtige schar en een zeebaarsje van 25 cm kwamen binnen. Vanaf dat moment bleef de beet erin en inmiddels was de mist opgetrokken. Rond 16.00 besloten we op te ruimen en begonnen de buit te tellen en viel niet tegen.

Coen en Paul aan Zoutelande Coen en Paul aan Zoutelande

Coen en Paul aan Zoutelande

32 scharren, 2 wijtingen en een zeebaarsje. We besloten deze plek vaker te gaan bezoeken want hier moet meer inzitten. Verkenning van de stek duurt eenmaal even.

Groetjes Coen en Paul uit Roosendaal.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > december 21, 2012

  Antwoord

  Hoi Paul en Coen,
  toch een heel leuk visje weten te vangen!
  Hopelijk volgt er meer?

  Groetjes peter

 2. Werner R. > december 21, 2012

  Antwoord

  Hey collega’s’,

  Leuk verslag,

  En een mooie vangst,ik weet niet hoe lang dit nog gaat duren maar hier zijn jullie in ieder geval al mee weg!

  Groeten Werner R.

 3. Rob > december 21, 2012

  Antwoord

  Mooi bericht mannen.

  Ik ga het morgenmiddag / -avond ook proberen op Zoutelande. Eens zien hoe de vissen het gaan doen. Hopelijk hebben ze een beetje honger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *