Home Gastvissers De gebroeders, vissen aan de Baaiweg

De gebroeders, vissen aan de Baaiweg

Advertenties

Hoi vissers.

Het is nu vakantie tijd en dus werd het een keer tijd om te gaan vissen met me broer Jan. Eerst afgesproken waar Wij wilde naar toe wilde en dat werd de baaiweg bij Domburg. Ook nog had ik de pieren besteld bij Dixhoorn en hoe laat wij deze kwamen op halen. Zaterdag middag toen ik Jan had opgehaald zijn wij op onze gemakje naar yerseke toe gereden maar bij Rilland kwamen wij in een wolk breuk te zitten. De ruiten wissers stonden op 3 en konden het water niet verplaatsen en dat werd toen zeer langzaam rijden voor je veiligheid. Uit eindelijk kwamen wij daar aan bij van Dixhoorn en werden wij zoals gewoonlijk door Mvr en Dhr v,dixhoorn vriendelijk ontvangen. Toen wij de pieren hadden afgerekend zijn we weer op weg gegaan Domburg toe en bij aankomst daar was het water al een paar uurtjes aan het zakken zodat wij met afgaand mee konden.

De gebroeders, vissen aan de Baaiweg

De gebroeders, vissen aan de Baaiweg

Ook stonden er tussen de 20 of 25 mensen al te vissen en dachten wij er word goed gevangen. Maar dat bleek later zeer tegen te vallen wij hebben gevist tot laag water 20;00 en over de vangsten kan Ik kort vertellen Jan heeft helemaal geen beet gezien en Ik zelf had met twee keer op draaien toen een klein botje aan zitten en de andere zat vast in het midden..

De gebroeders, vissen aan de Baaiweg

De gebroeders, vissen aan de Baaiweg

Ook nog veel regen gehad op laat in de middag veel harde wind nl 5 bft en zijn we uiteindelijk gestopt omdat het niet meer te doen was en ook veel wier aan de lijnen zat. Een positief ding je kan lekker schuilen in de auto daar want die staat lekker dicht bij en zo het er nu uit ziet komen wij daar voorlopig niet meer om te vissen.

Groetjes Jan de Strandjutter en Nico de Zeehondetemmer.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

5 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > augustus 6, 2017

  Antwoord

  Hey vrienden, toch lekker van huis weg geweest, met zo te zien redelijk goed weer en een hengeltje kunnen uitwerpen.
  De vangsten overdag zijn nu gewoon vanaf de kant, haast niet te doen, of je moet heel ver kunnen werpen, dan maak je kans op een haaitje.
  Toch knap maat, dat je de moeite neemt, het met ons te delen, al valt de vangst tegen, respect Nico!
  Groetjes Peter

 2. Henry > augustus 6, 2017

  Antwoord

  Hey Jan en Nico,
  Leuk dat jullie toch de moeite genomen hebben om een verslagje in te sturen. Ja met veel regen onderweg, stevige wind tijdens het vissen en dan ook nog nagenoeg geen aanbeten is gewoon shit!! Hopelijk hebben jullie met de volgende vissessie mooi weer en uiteraard minimaal wat visjes voor de pan. Succes….

  Groetjes, Henry

 3. Nico > augustus 6, 2017

  Antwoord

  Hoi Peter en Henry. Bedankt alle twee voor jullie leuke reactie op mij verslag. Wij geven niet op er komt wel een tijd dat we met een maaltje vis naar huis gaan.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 4. Alain Tulleneers > augustus 8, 2017

  Antwoord

  heeey Nico
  toch een jodium kuur ondergaan.
  En gevist met minder resultaat.
  toch geprobeerd.Groetjes Alain

 5. Nico > augustus 8, 2017

  Antwoord

  Hey Alain. Ook jij nog bedankt voor je reactie op mij verslag .

  Groetjes De Zeehondetemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *