Home Gastvissers Scheveningen Noordpier

Scheveningen Noordpier

Advertenties


Hoi Peter,

Hier nog even een berichtje van het vissen op de noorderpier in Scheveningen(14-01).Omdat ik nog zagers en gezouten pieren had liggen Henk gebeld om te vragen of hij nog zin had om deze op te gaan vissen in Scheveningen.

Het tij was niet echt gunstig voor deze lokatie maar met vissen weet je het nooit dus gewoon proberen.Auto geparkeerd voor een soort snackbar waar we in geval van nood nog een visje konden kopen.

Scheveningen Noordpier

Hierna tien minuten naar de visstek geglibberd en twee hengels richting Noord Holland gegooid. Op de kop stond nog een eenzame visser die met gezouten zagers drie leuke scharretjes gevangen had.

Na een kwartier kreeg Henk hele voorzichtige beetjes op zijn hengel, en na het ophalen bleek er een mooie schar aan te zitten die de haak diep geslikt had.

Scheveningen Noordpier

Na een half uur weer kleine tikjes en een nog grotere schar had de haak van Henk weer te pakken.

Scheveningen Noordpier

Hierna nog een tweetal beetjes gezien maar is er niks meer gevangen. Henk viste net twee haken met afhouders en ik viste met korte wapperlijntjes.

Scheveningen Noordpier

Om 23:30 een uitgeputte Henk van de blokken geplukt en weer naar huis gegaan, hopelijk zet deze trend in 2010 voor mij niet door maar toch……..het was heerlijk om bij zee te zijn.

Scheveningen Noordpier

Volgende keer hopelijk foto’s met meer vis.

Groeten Maup.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. willemgaatvissen > januari 15, 2010

  Antwoord

  Hoi Maup en Henk,

  Wel redelijk groot zo te zien. Als ik het verslag van Maurice lees, zat je zo te zien op de verkeerde pier. Maar ja je weet het nooit he, zal je zien dat ze de volgende sessie weer bij de andere pier zitten.

  Vis greetz,

  Willem

 2. Maup > januari 15, 2010

  Antwoord

  Hoi Willem,

  Ja ze waren echt heel mooi van formaat vooral de tweede en inderdaad we zaten op de verkeerde pier als we het verslag van Maurice gelezen hadden dan waren we wel aan de overkant gaan zitten maar gisteravond hebben we daar ook geen lichtjes van vissers gezien.
  @Peter waren de foto’s nu beter qua formaat ?

  Tot ziens Maup.

 3. peter(fishguppy) > januari 15, 2010

  Antwoord

  Hoi Maup en Henk.
  Sorry van de late reactie(schoonheidsslaapje, heeft weer niet geholpen, volgende keer beter), ja de foto’s waren nu perfect en snel geplaatst, 800X600 pixels, bedankt.

  Waren de scharren niet boven de 30, omdat ze niet op een meetlat zijn gefotograveerd?

  Groetjes Peter

 4. Maup > januari 15, 2010

  Antwoord

  Hoi Peter,

  Of ze boven de dertig waren weet ik niet in ieder geval hadden we geen meetlat bij en ik ben bang dat Henk ze momenteel al aan het opboeren is,volgende keer zorg ik ervoor dat we een rolmaat of maatlat bij ons hebben.
  We zitten nog vroeg in het jaar en gaan voor de kanjers, Haha,nee hoor lekker ontspannen en genieten blijft voor mij Nr.1,al is het wel leuk als er “wat”gevangen word.

  groeten Maup

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *