Home Gastvissers Edijan aan de Waterweg

Edijan aan de Waterweg

Advertenties


Goedemorgen Peter,

Ik wil je bedanken voor de tips en de stek die je aangegeven had. Ik heb er gisteren staan vissen van hoog naar laag, en heb gelijk me tong aantal per sessie record verbroken, en hoe. Ik heb nooit eerder meer dan 4 tongen gevangen in 1 sessie, en dit was dan ook meer bijvangst. Gisteren heb ik in totaal 17 vissen gevangen, 3 botjes, en 14 tongen, waarvan 11 maats. En er zat 1 mooie tong bij van 37cm.

Ik zag op een recent verslag dat jij soms gebruik maakt van wel 10 kralen op een haaklijn, werkt dat goed. Of is dit aan omstandigheden gebonden?

Nogmaals bedankt,

Mvg Edijan

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juni 29, 2014

  Antwoord

  Hoi Edijan,
  mooi gedaan!

  Mail is verstuurd!
  Groetjes Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *