Home Gastvissers Eerste geepsessie Jan en Nico

Eerste geepsessie Jan en Nico

Advertenties

Hallo Allemaal.

Nu het weer de goede kant uit ga begon het met ons enorm te kriebelen om te gaan gepen. Het was weer een tijdje geleden dus de hengel uit het vet gehaald en alles eerst na gelopen zodat alles werkte. Toen Jan gemaild om te vragen of hij mee wilde en die zei natuurlijk hier op geen nee. Hij kwam tegen 8 uur aan bij me thuis en eerst nog een bakje koffie gedronken daarna de vis spullen in de auto geladen. En zijn wij zoals gewoonlijk weer begonnen bij Bruinisse want daar heb je in ieder geval bijna de gehele dag de zon op je gezicht.

Eerste geepsessie Jan en Nico

Daar gaan wij ook voor weg om lekker wat bij te kleuren en dat is in ieder geval zeer gelukt. Welnu wij hebben eerst nog 1 uurtje met afgaand water en daarna met het geheel getij opkomend gevist. Om 9 uur lagen beide onderlijnen van ons richting het zilte nat toe en wachten of er geep naar boven werd gehaald. Ik heb tussen 9 uur tot 10:35 welgeteld 4 keer beet gehad maar die zette niet door. En tegen 10:40 haalde Ik toen de eerste geep naar boven en het is altijd een wedstrijd wie de eerste van het Jaar naar boven haal en dus was Ik de gelukkige.

Eerste geepsessie Jan en Nico

Heb er tegen 15:50 nog een naar boven gehaald en de cm waren 57 en 52 .

Eerste geepsessie Jan en Nico

Eerste geepsessie Jan en Nico

Jan heeft drie keer beet gehad maar niks naar de kant kunnen brengen los en die baalde en moet wachten dan voor zijn eerste geep die hij dan vangt de volgende keer als hij weg gaat.

Groetjes van Nico en Jan.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > mei 14, 2016

  Antwoord

  Hey mannen, jammer voor Jan, maar Nico, jij bent van de 0 af en Jan zal snel volgen, denk ik!

  Groetjes Peter

 2. jack > mei 14, 2016

  Antwoord

  toch weer een mooie visdag Nico en Jan en jullie zijn al goed bijgekleurd, voor Jan komt de geep nog wel die is jou zo voorbij Nico,het seisoen duurt nog lang gr.Jack

 3. Nico > mei 14, 2016

  Antwoord

  Hoi Jack. Dat is dan bij deze nu gebeurd want Hij heeft er nu al 7 gevangen. Maar wat je al zei het duurt nog even het is pas begonnen hoor,

  Gr De Zeehondentemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *