Home Gastvissers Eindejaars offensief Leo

Eindejaars offensief Leo

Advertenties


Hey hallo,

Vandaag een eindejaarsoffensief ingelast wat het vissen betreft in de hoop nog een paar leuke Scharretjes te scoren. Nou dat viel nog niet mee! Ik kwam aan op de oude ppg-bek met laag water en het was er al behoorlijk druk.

Eindejaars offensief Leo

Eindejaars offensief Leo

Veel mensen hebben vrij tussen Kerst en oud-en nieuw en aangezien het vandaag nog redelijk weer was hadden er meer dat idee opgevat. Nu ben ik niet zo breed 🙂 dus had ik al snel mijn plekje gevonden… Er stond best wel veel stroming en daar houdt de Schar niet zo van. De vangst bestond uit 3 mooie Scharren, een stuk of 7 Wijtingen (ondermaats), 2 grote Steenbolken en een Meun. Gevist met verse Pieren en met gezouten Pieren. Het kleine spul zwemt weer rond en de 3 Scharren kado gedaan aan m’n buurman die even vanuit de omgeving van Woudenberg kwam vissen…dat zijn de echte!! Zodoende eigenlijk vergeten om foto’s van de vangst te maken. Maar ja, iedereen weet toch wel hoe een Schar eruit ziet toch? Toch is er altijd wel wat te zien in de havens. Zo kwam het nieuwe schip van de Maersk binnen waar gewoon even ruim 7000 containers op staan!!

Eindejaars offensief Leo

Ik kan de lezers van deze site al wel melden dat de nieuwe rookton van Peter (fishguppy) bijna klaar is…. Op het moment dat we aan het vissen waren werd het rooktonnetje vanuit de Nieuwe Waterweg naar het Calland gevaren….en daar zullen ze er wel de laatste hand aan leggen… Wordt vervolgd (denk ik)

Eindejaars offensief Leo Eindejaars offensief Leo

Tot slot wil ik iedereen nog een goede jaarwisseling toewensen en goede vangsten in het nieuwe jaar met veel gezonde dagen om er daadwerkelijk op uit te trekken!!

Groet, Leo

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > december 31, 2011

  Antwoord

  Hoi Leo,
  leuk gedaan weer!
  In die rookton passen de aaltjes van het Beerkanaal wel in denk!

  Groetjes peter

 2. Leo > januari 2, 2012

  Antwoord

  Hoi Peter, inderdaad daar zou het een leuk rooktonnetje voor zijn; hoeft het deksel niet open te blijven staan 🙂

  Groeten,

  Leo

 3. taxi jan > januari 3, 2012

  Antwoord

  Het is een genot om jou verhalen te lezen Leo, bedankt !
  En voor de rest van stroooopers, de aller, aller, aller beste wensen voor 2012 !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *