Home Gastvissers Eldert, vissen aan de Botlek

Eldert, vissen aan de Botlek

Advertenties

Hallo Peter en lezers van Fishguppy.

Hier weer eens een berichtje van mij. Nu geen Zeeuw meer maar Zuid-Hollander. Als je niet veel leest over vangsten en niet veel kan vissen en je hebt nu de kans , dan moet je gewoon gaan lijkt mij. Toevallig moest ik vrijdagavond in zeeland zijn dus gelijk maar even naar van Dixhoorn wat aas gaan halen. Dat was zoals altijd weer van beste kwaliteit. Zaterdag rond 17.30 uur H.W. en ik was rond 15.00 uur op plaats van bestemming. De verwachtingen waren niet hoog maar we hadden ieder geval alvast lekker weer. De lijnen elk met 2 haken, want ik had niet zoveel aas, het water in en wachten maar op de dingen die komen gaan.

Eldert, vissen aan de Botlek

Dat duurde een poos . Inmiddels kwam er een persoon naast me die hier elke dag visite ,volgens zijn zeggen, en daar ook nog wat van opgestoken. Zo weet ik ieder geval waar ik voortaan in de buurt mn aas kan halen. Tot 18.00 uur was het wachten op de eerste vis en dat was een bot.

Eldert, vissen aan de Botlek

Daarna nog 2 botten er bij gevangen en daar is het bij gebleven . De buurman blij met de vis , ik blij dat de kop er weer af is voor dit jaar en ook nog wat info rijker en zo gaan we weer verder naar het volgende visavontuur. Dat zal as. Zaterdag zijn want dan hoop ik samen met wat anderen van wsv-reimerswaal de federatieve mee te vissen aan het strand van Hoek van Holland.

Met visvriendelijke groet vanuit het Hollandse ,

Eldert.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > april 7, 2019

  Antwoord

  Hey Eldert, keileuk, weer eens een vangstbericht van jou en mooi nieuws voor je, zo kort bij de beste visstekken van Nederland en omstreken!
  Wie weet kunnen we over enkele jaren bij jou op advies komen, ik heb al mijn stekinfo ook van enkele toffe lokale vissers, maar dan moet je ze natuurlijk ook zelf nog wel zien te vangen en dat lukt me soms erg aardig, ik hoop voor jou dat dit jaar je vangsten zullen ver viervuldigen, maar daar heb ik wel vertrouwen in!
  Proficiat met je nieuwe woning en wie weet tot ziens?
  Veel suc6 a.s. Zaterdag!
  Groetjes Peter

 2. Nico > april 7, 2019

  Antwoord

  Hoi Eldert. Jammer dat de vangsten niet veel waren maar je bent er lekker op uitgeweest.
  Leuk verslag ingestuurd met twee mooie foto’s er bij. Heel veel succes a.s zaterdag met wsv. Reimerswaal dan goede vangst.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 3. jack jozen > april 7, 2019

  Antwoord

  Hoi Eldert Zo te zien een bekende stek ja de tong is er nog niet he maar de bot is wel op komst die begint al wat dikker te worden ,en een maaltje dikke bot is ook nooit weg. Als ik het goed lees ben je daar in de buurt gaan wonen dan zullen we mijn maatje Henry en ik zei de gek elkaar nog wel eens tegen komen . groetjes Jack.

 4. Henry > april 8, 2019

  Antwoord

  Hey Elbert,

  Toch weer efkes genieten aan de waterkant en weer wat info opgedaan. Ook ondanks de mindere vangst de moeite genomen om ’n verslagje in te sturen zodat ook de Fishguppy lezers op de hoogte blijven van de vangsten her en der, Super!!!
  Voor je volgende sessie: Goede vangst!!!

  Groetjes, Henry

 5. Gijs > april 9, 2019

  Antwoord

  Eldert, even lekker staan is ook prima. Zelf ook nog niet gevist… hopen dat ze snel komen!

  Zelf haal ik altijd aas bij naturel hengelsport aan de (toepasselijk ook) grote visserijstraat 5a in Rotterdam Delfshaven. Zeker de zagers zijn een aanrader (niet te groot 1 perfect voor de tong) en 1 ons is dan ook voor 2 hengels vaak genoeg.

  Groet Gijs

 6. Gijs > april 9, 2019

  Antwoord

  Eldert, even lekker staan is ook prima. Zelf ook nog niet gevist… hopen dat ze snel komen!

  Zelf haal ik altijd aas bij naturel hengelsport aan de (toepasselijk ook) grote visserijstraat 5a in Rotterdam Delfshaven. Zeker de zagers zijn een aanrader (niet te groot 1 perfect voor de tong) en 1 ons is dan ook voor 2 hengels vaak genoeg.

  Groet Gijs

 7. Eldert de Rooij > april 10, 2019

  Antwoord

  @gijs
  Naturel Hengelsport kreeg ik van mijn medevisser die middag ook door. En die had inderdaad mooie zagertjes bij zich. Zal daar zeker eens gaan kijken. Kan je mij vertellen of er daar fatsoenlijk geparkeerd kan worden?
  Maar 1 onsje vind ik wel heeeul errugh weinig voor een sessie . Maar dat is ieder voor zich natuurlijk.
  Groet, Eldert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *