Home Gastvissers jack aan Vlissingen

jack aan Vlissingen

Advertenties


Hoi Sportvisser,

Stand van zaken te Vlissingen;

Afgelopen 7 dagen viste ik drie maal in de buurt van Vlissingen. Verleden week zaterdag ging ik aan de slag rond 15.00u. LW viel rond kwart voor zes. Erg veel tijd om afgaand in’t donker te vissen had ik dus niet. Ik viste ongeveer 6 uur en ving een behoorlijke klus vis. Voor het eerst viste ik op deze stek op aanraden van een viskennis, een local uit Vlissingen (thx Rob ). Zoals hij voorspelde was dit stuk strand erg diep, ik kon echt de seconden tellen voordat het lood de grond raakte. De vangst bestond uit schar & wijting, bijna alle vis die ik ving was van mooi formaat.

De dag daarna ging ik terug in de buurt van waar ik zaterdag had gestaan, vrijwel een kopij van de avond ervoor, veel en mooie schar & wijting.

Gisteren, zaterdag 7 december, ging ik samen met mijn maatje Sjaak het Nollestrand op, een pittige wind uit het Westen maakte het bij momenten fris op’t strand. Toch, veel tijd om hieraan aandacht te besteden hadden we niet, we gingen volop in de vis wat weerom resulteerde in een mooie portie Schar.

jack aan Vlissingen

Wat me de afgelopen dagen vooral opviel is dat er vooral vis wordt gevangen met afgaand water, ¾ van de vangst gebeurt tijdens de laatste 3 uur afgaand en het eerste uurtje opkomend, daarna valt de vangst zo goed als stil. Doe er uw voordeel mee zou ik zeggen.

Groetjes,

Jack Peelman

Hengelsportvanderpoel Yerseke

 

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Marc > december 8, 2013

  Antwoord

  Mooie vangst Jack ! Word tijd dat ik ook weer eens die kant op ga.Heb al een tijd niet meer gevist.

 2. Werner R. > december 11, 2013

  Antwoord

  Hoi Jack,

  Inderdaad een mooie portie schar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *