Home Gastvissers Jack aan Zoutelande

Jack aan Zoutelande

Advertenties


Hoi Sportvisser, Vrijdag begon mij visweekend al,… Ik stopte op de middag met werken om richting Neeltje Jans te rijden, daar zou ik de twee kilo verse mesheften, die ons zaterdagnacht van gul gingen voorzien, afhalen. Dat gulvangen ging aan het kruishoofd ( thx jan ) plaatsvinden. Om het assortiment aas aan te vullen zorgde ik voor 1.5kg leeglopers ( van die dikke zwarte ), een paar pakjes diepvries tappen en een kilootje gezouten leeglopers. Alles stond zaterdag klaar toen Mario om 11.00u. afbelde,…. zo ziek als een hond. Doe je niets aan natuurlijk. Bijna op hetzelfde tijdstip dat Mario afbelde smste een andere bekende viskoelie om te melden dat hij en zijn maat naar Vlissingen gingen. Alleen naar Cadzand rijden vind ik wel zo hatelijk dat ik besloot met Petro en Erik mee te gaan, ik stelde wel voor om naar Zoutelande te gaan omdat de jongens toch wel zin hadden in schar. Rond 20.00u. trokken we de karretjes het strand op, qua wind viel ik echt in stomme verbazing, haast niets terwijl Windguru toch iets héél anders voorspelde. Prima visweertje dus met daarbij een prima vangst. Ik ving in totaal een visje of 60 – 70 ? waarvan ik 27 scharren en zes wijtingen meenam. Erik en Petro vingen ook hun visjes en waren duidelijk in hun nopjes met de uiterst geslaagde strandsessie. Rond vier uur deze ochtend stak ik de sleutel weer in het slot van de voordeur, eens de auto uitgeladen besloot ik de visjes later te kuisen en maar meteen moe maar voldaan in m’n mandje te kruipen. Weeral een prima visweekendje.

Groetjes,

_________________

Jack Peelman

Pro-Staff St.Croix

Hengelsport Van der Poel Yerseke

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *