Home Gastvissers Jack en Mario aan Walcheren

Jack en Mario aan Walcheren

Advertenties


Hey Sportvisser, Het was alweer een paar dagen gepuzzel, uiteraard moest er weer gevist worden. De altijd weerkerende factoren werden ook nu weer zorgvuldig opgevolgd en mogelijkheden tegen elkaar afgewogen. De wind bepaalde of het Cadzand of Walcheren zou worden, uiteindelijk moesten we volgens de wind naar Cadzand maar,… gezien de toestand op de weg leek het ons toch verstandiger richting Vlissingen te rijden. Het aas was weer prima verzorgd en werd door onze interne kwaliteits controleur goed bevonden Mooie leeglopers, verse mesheften en diepvries tappen stonden op’t menu.

Jack en Mario aan Walcheren

Om 01.30u. zou Mario me oppikken, door erg traag rijden was hij voor het eerst te laat, de eerste keer in drie jaar samen vissen. Rond 02.00u. vertrokken we voor een ritje dat normaal drie kwartier in beslag neemt,… tegen half vier stonden we op’t strand zonder noemenswaardige problemen. Windje pal op kop maakte het niet warm op’t strand, ook van de vangst liepen we niet echt warm, scharren van mooi formaat maar helaas karig in aantal.

Jack en Mario aan Walcheren

Ik nam er vijf mee en ik geloof dat Mario er zeven had. Ik had nog wat bijzonder ook, een zeenaald spoelde aan in de nabijheid van ons stekje, hij leefde nog maar na diverse pogingen hem ( of haar ) terug te zetten spoelde hij telkens weer aan,… een vogel voor de kat of een vis voor de meeuw.

Jack en Mario aan Walcheren

Jack en Mario aan Walcheren

Groetjes,

_________________

Jack Peelman

Pro-Staff St.Croix

Hengelsport Van der Poel Yerseke

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *