Home Gastvissers Jack Peelman, compilatie

Jack Peelman, compilatie

Advertenties

Hoi sportvisser,

In het vroege voorjaar begonnen we na een korte winterstop weer met het vissen op roofvis. Ikzelf uitsluitend vanaf de kant op het Schelde rijn kanaal, m’n maatje Mario viste ook geregeld met de bellyboat op nabij gelegen wateren. Diverse technieken werden weer toegepast, softbaits, een enkele plug, doodaasvisserij slepend met kleine harinkjes en natuurlijk de 2de jaargang van de grondelvisserij. ( zie; zout op zoet – 2018 – ) Ook dit korte roofvisseizoen de nodige mooie vissen weten te strikken.

Jack Peelman, compilatie

Jack Peelman, compilatie  Jack Peelman, compilatie

Afgelopen donderdag avond – nacht gingen we voor het eerst weer richting Walcheren, de eerste gerichte zeebaars poging op het strand. Gewoontegetrouw gingen we naar een stuk natuurschoon waar het onderwaterlandschap bestaat uit muien en zwinnen. Donderdag visten we van laag naar hoog en vingen ieders 6 baarsjes. Mario had er 1 van 46cm. die helaas graatmager was, hij heeft zijn tocht na de kortefotoshoot dan ook mogen verderzetten. De rest waren scholenbaarsjes van een cm. of dertig gemiddeld.

Jack Peelman, compilatie

Jack Peelman, compilatie

Zaterdag visten we het laatste uurtje afgaand tot zo’n 2 uur voor hoog. Vergelijkbaar resultaat voor mij, scholenbaarsjes dus, Mario had er terug één aan de maat en ving er even later een mooie bij van 54cm. Een doublet op de pennelrig, hier en daar een mooie bot maar vooral erg veel nijdige aanbeten maakten er twee aangename, bewogen sessies van.

Jack Peelman, compilatie   Jack Peelman, compilatie

Jack Peelman, compilatie

Geweldig toch die lente, verse vis aanvoer, nieuwe kansen,… nog even en we gaan weer Gepen,… Geniet !

Groetjes,

Jack Peelman

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

  1. Nico > april 23, 2019

    Antwoord

    Hoi Jack .leuke fotos genomen en ook een mooi verslag er van gemaakt.

  2. jack Jozen > april 23, 2019

    Antwoord

    Hoi Naamgenoot je hebt er een mooi verslag van gemaakt en mooie foto,s . Ja ze beginnen weer los te komen, en met zo,n weer dadelijk ook volop geep de eerste zijn al binnen. Hopelijk hebben wij mijn maatje Henry en Ik binnenkort ook zo,n mooi verslag groetjes Jack.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *