Home Gastvissers Vissen aan Waarde

Vissen aan Waarde

Advertenties

Hey Peter en vis vrienden.

Het was weer van 29 december 2018 alweer geleden dat Ik met me broer Jan had gevist. Dus was het nu de beurt om bij Waarde eens te gaan kijken om een visje te gaan vangen. Eerst had me broer het aas besteld bij de familie v .Dixhoorn en dat waren alleen maar pieren voor die dag.. Hij kwam me gisteren middag ophalen en zijn we tegen 13.20 er naar toe gereden om het aas te gaan ophalen en zoals gewoonlijk werden Wij weer vriendelijk onthaald door Mvr. V Dixhoorn en ook waren de pieren van goede kwaliteit. Kort daarna zijn we door gereden na de stek bij Waarde en was niemand aan het vissen dus veel plek aan de kant. De onderlijn ging tegen 14.30 richting het zilte nat toe en werd het afwachten of er vandaag vis naar boven kwam deze middag. Pas na 10 min kreeg ik een mooie beet maar helaas niks er aan en na 16.12 zat er een kleine botje aan die Ik niet heb zien bijten en die terug gezet.

Vissen aan Waarde Vissen aan Waarde

En dat was het toen verder niks meer en Jan haalde er ook nog eentje uit toen hij zijn onderlijn er uit haalde tegen 18.50 omdat we hadden besloten om te gaan stoppen. Dus het was geen vetpot maar toch even geprobeerd en je bent er lekker even tussen uit en vooral met zo een Weer en nu gaan we de geep spullen klaar zetten. En voor alle schrijvers en lezers een fijne paasdagen toegewenst namens Nico.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

5 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > april 21, 2019

  Antwoord

  Hey Nico, lekker er tussen uit geweest, met een hengeltje, meer hoeft dat niet te zijn!
  De vangsten komen van zelf nog!

  Groetjes Peter

 2. Henry > april 21, 2019

  Antwoord

  Hoi Nico en Jan,

  Na lange tijd toch weer gezellig samen aan de waterkant ’n lijntje uitgooien, niks mis mee. Ondanks de minimale vangst hebben jullie toch kunnen genieten van’n strak schijnend zonnetje. Hopelijk kunnen jullie met de volgende sessie ’n smakelijke portie geep naar boven takelen, VANG ZE!!!!

  Groetjes, Henry

 3. jack > april 21, 2019

  Antwoord

  Hoi Nico jullie zijn er toch lekker weer een dagje tussen uit geweest . Weer kunnen genieten van de buitenlucht jammer dat de vissen niet thuis waren,dan hadden jullie laatst toch een betere vangst op de Oosterschelde maar ja daar weten jullie de stekjes. Maar het visjaar moet toch nog echt beginnen, binnenkort kun je de vis ook wel weer vangen in Waarde veul groetjes Jack.

 4. hugo > april 22, 2019

  Antwoord

  Hallo Nico,

  Toch weer een leuke dag aan het water gestaan met je maat,de vangsten zullen binnenkort wel aantrekken en dan begint het feest pas echt hè!succes bij jullie volgende visdag.

  Groetjes Hugo

 5. Nico > april 22, 2019

  Antwoord

  Hallo Visvrienden. Bedankt allemaal voor Jullie leuke reactie op me visverslag. Fijne paasdagen nog allemaal.

  Groetjes De Zeehondentemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *