Home Gastvissers Jack Peelman, vissen aan het Nollestrand

Jack Peelman, vissen aan het Nollestrand

Advertenties

Hoi Sportvisser,

Waarschijnlijk wordt het behoorlijk eentonig om te lezen. Gisterenavond maar weer richting Nollenstrand voor een portie schar. Ik had al een vermoeden dat het gezien de berichten op internet / vrijdagavond / laagwater om 20.00u. druk zou zijn. Dit werd in de loop van de avond bevestigd. Ik begon er dan ook vroeg aan om een plekje te vrijwaren. Echter, 4 uur voor laag op het strand was niet vroeg genoeg om “mijn” plekje in te palmen, 2 van de drie Limburgers ( schrijvers op Zeevisland ) hadden hun bivak reeds opgezet op het strandje dat ik voor ogen had. Nu op zich geen erg, me langs de andere kant van de palenrij geïnstalleerd.

De wind stond verkeerd, ’t is te zeggen, ik verkies op de Nolle een wind in de rug, Noord , Noord-Oost vind ik ideaal. Nu stond de wind zuid met een scheetje west in,… naar mijn ervaring niet de beste Nolle wind.

Het werd in de loop van de avond bevestigd, ik ving best wel schar maar storm lopen deed het niet. Ik beslechtte deze avond met 18 scharren waarvan 10 bruikbaar. Niet slecht, zeker niet, maar in vergelijk met voorgaande “ Noord “ dagen toch een beduidend minder resultaat.

Jack Peelman, vissen aan het Nollestrand

Groetjes,

Jack

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

5 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > januari 26, 2020

  Antwoord

  Hey Jack, je bent hard op weg voor de visser met de meeste verslagen dit jaar! Morgen het andere verslag!
  Groetjes Peter

 2. Jack Peelman > januari 27, 2020

  Antwoord

  Hmmm, inderdaad Peter, jammer dat het een one man show lijkt te worden,…
  Nu ja, ik hou er mijn plezier in, zowel in het vissen als in het berichten hierover.

  Groetjes,
  Jack

 3. Nico > januari 27, 2020

  Antwoord

  Hey Jack. Toch nog een mooi maaltje schar gevangen en met een leuk verslag er bij en met een foto ook. Denk wel dat er veel wordt gevist maar weinig schrijven jammer toch.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 4. Eldert > januari 27, 2020

  Antwoord

  Ha Jack
  Lekke zo door blijven gaan hoor. Ik mag jr berichten met veel plezier lezen.
  Groet, Eldert

 5. hugo > januari 27, 2020

  Antwoord

  Hallo Jack,

  Toch weer niet slecht gevist hoor Jack bij deze windrichting,we gaan je nog de scharren koning moeten noemen.Succes bij je volgende visdag.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.