Home Vissen op zoetwater Jack Peelman, zoete rovers

Jack Peelman, zoete rovers

Advertenties

Hoi Sportvisser,

’n mooie zonnige middag, zuidenwind en zin in kunstaasvissen.

Even naar m’n maatje Mario gebeld of hij er ook zin in had en geen andere verplichtingen. Nauwelijks een half uur later stonden we aan de oever van “ons” schelderijn kanaal.

Ik ging aan de slag met m’n nieuwe spin hengel, na 10 jaar trouwe dienst besloot ik mijn St-Croix Legend te vervangen door een,… St-Croix legend,… Jawel, waarom moeilijk doen, als je tevreden bent van iets, waarom zou je dan veranderen? Toch?

Enfin, het duurde niet erg lang of m’n hengel ging voor het eerst krom onder een leuke Snoekbaars. Deze ving ik met een Daiwa Tournament shad.

Jack Peelman, zoete rovers

Even later weer één, en nog één.

Bij Mario bleef het stil, hij wisselde van shad en bleef wisselen, helaas zonder resultaat.

Ik ving er 5 na elkaar toen Mario’s hengel voor het eerst diep krom ging,… héél krom, dit ging een serieuze vis worden. Zo bleek al snel, een snoek van ruim 80cm.

Jack Peelman, zoete rovers

Gleed in het landingsnet, gefopt door een Westin shad. Mooi weer, zo even tussendoor op een zonnige middag.

Groetjes, Jack

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > januari 28, 2020

  Antwoord

  Hey mannen, superlekker gevist hoor!

  Groetjes Peter

 2. Henry > januari 28, 2020

  Antwoord

  Hey Jack en Mario,

  Een leuk verslagje van jullie visdagje op de zoet water rovers !! Een snoek van 80 cm. geeft je de nodige kik om door te gaan met het bejagen van deze vissoort. Voorheen toen ik veelal viste op de vijvers en beekjes in onze regio was dit ook voor mij een aangename sport totdat ik verslaafd raakte aan het zeevissen!!
  Hopelijk worden de weergoden ons wat gunstiger gezind en kan ook m’n maatje Jack ‘n dagje ziekenhuisbezoekjes missen want ik heb ontieglijk veel zin om naar het zilte sop te tuffen, goede vangst bij je volgende sessie!!

  Groetjes, Henry

 3. Stefan Groenheide > januari 29, 2020

  Antwoord

  Ook van deze mooie zoete verhalen wordt ik altijd vrolijk. Heb zelf ook jarenlang een grote passie gehad voor het snoek(baars)vissen. Destijds nog met levend aas, mooie tijden waren dat! Goed gedaan Jack

 4. Jack Jozen > januari 31, 2020

  Antwoord

  Wat een mooi visdagje om de dag vol te maken,dit deed ik jaren geleden ook combineren met paling vissen,dat helaas voorbij is.Maar jullie samen er een mooie dag van gemaakt hoef je ook niet te stofzuigen veule groetjes Jack.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.