Home Gastvissers Vangstbericht, Jacky en Alexander

Vangstbericht, Jacky en Alexander

Advertenties

Visvrienden,

Zaterdag 2-8 was het dan zover na wat heen en weer mailen met Peter ging ik samen met Alexander naar een voor ons volstrekt nieuwe visstek. Locatie oude maas, van Peter te horen gekregen, hoe daar te komen en toen we daar aankwamen was het redelijk druk en hebben we een rustig plaatsje uitgezocht. Later kwamen we erachter waarom niemand hier wilde zitten, we hebben gevist van 19.00 tot 02.00 en zijn in deze periode ruim 20 onderlijnen kwijt geraakt aan ik denk stenen onderwater. Eindresultaat deze avond 1 maatse tong en 2 botten, niet om over naar huis te schrijven.

De volgende dag direct Peter een mail gestuurd met wat we fout hadden gedaan, het blijkt dus dat we verkeerd waren gaan zitten. Woensdag 5-8 zijn we dit direct gaan uitproberen en hebben we gevist van 10.00 tot 18.00, deze dag beduidend minder lijnverlies namelijk maar 3 of 4 onderlijnen op de gehele dag.

Vangstbericht, Jacky en Alexander Vangstbericht, Jacky en Alexander

We hebben deze dag voor onze begrippen goed gevangen namelijk 15 maatse tongen diverse botten en ondermaatse tongetjes welke allemaal retour zijn gegaan.

Vangstbericht, Jacky en Alexander

We zullen deze stek veel vaker onveilig gaan maken en nog andere stekken gaan testen die we ook van Peter hebben gekregen waarvoor onze dank.

Groeten Jacky Vroegop

Voor meer foto’s

Zie ook Onze Facebook Pagina

We zouden het erg op prijs stellen als u een like geeft, voor onze pagina en de verslagen, om verder te groeien in de toekomst!

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > augustus 10, 2014

  Antwoord

  Hoi Jacky en Alexander,
  ben blij dat ik jullie heb kunnen helpen, met de info. Ben ook erg blij, dat jullie voor onze site gaan schrijven!
  Ga zo door en misschien ontmoeten we elkaar een keer aan de waterkant!

  Groetjes Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *