Home Gastvissers Jan, Nico en Johan, vissen aan Waarde

Jan, Nico en Johan, vissen aan Waarde

Advertenties

Hallo .

het was weer al zolang geleden dat wij met ze drie hebben gevist en uiteindelijk was het gisteren van gekomen. Eerst hadden wij het zeeaas weer besteld bij van Dixhoorn en toen wij daar aan kwamen om het op te halen zagen de pieren weer goed uit. We hadden 9 ons en twee keer7 ons pieren besteld omtrent de krab die er nog massaal zat. De onderlijnen gingen tegen 16:25 richting het zilte nat toe en wij hadden de hoop dat wij weer vis gingen vangen en dat is daar meestal het geval. Ook hadden wij nu lekker dicht bij huis weer gevist maar het kwam deze keer zeer bedrogen uit want om het verhaal kort te houden.

Jan, Nico en Johan, vissen aan Waarde

Er kwam deze dag helemaal niks naar boven ja krabben en dit is heel lang geleden dat het daar het geval was. OoK hebben we nog gevist in het donker met afgaand water maar helaas en zijn wij uiteindelijk gestopt om 21 :00. Dus toch maar een verslag van gemaakt van deze vis sessie ook al was het niks.De volgende keer met het bootje weg en hopelijk met meer vissen naar boven halen.

Jan de Strand jutter Joske ut Boske en ondertekende Nico de Zeehondentemmer.

ps Jan had nog van die zelf gemaakte weegschaaltjes uitgereikt aan Johan en die was er zeer blij mee.

Jan, Nico en Johan, vissen aan Waarde

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > oktober 5, 2015

  Antwoord

  Hey mannen, toch weer een middag van huis geweest en plezier gehad!

  Groetjes Peter

 2. Huib > oktober 5, 2015

  Antwoord

  Hoi mannen,
  Deze plek is heel ondiep geworden ik heb hier vrijdag bij laagwater gekeken, en het is allemaal slik vroeger stond het water hier op de kant met laag. rechts van jullie staan nu ook fuiken op 2 meter vanaf de kant.
  Grt Huib

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *