Home Gastvissers Kees en Matthew Bolier, vissen aan de Waterweg

Kees en Matthew Bolier, vissen aan de Waterweg

Advertenties

Beste Peter,

Gisteren met mijn zoontje wezen vissen bij Vlaardingen. Bij de stek aangekomen stonde er al twee vissers dus ik ben wat verderop links gaan zitten, de hengels opgetuigd en het was van de eerste tot de laatste worp vis allemaal doubletten en zelfs tripletten met botten.

Kees en Matthew Bolier, vissen aan de Waterweg

Kees en Matthew Bolier, vissen aan de Waterweg

Kees en Matthew Bolier, vissen aan de Waterweg

Met de tweede worp van de 5meter hellbender zat er een voor mij onbekende rondvis aan, volgens de buurman een baars, volgens een maat van mij een winde.

Kees en Matthew Bolier, vissen aan de Waterweg

Suggesties???

De twee buurmannen bleken bekenden te zijn van de fishguppy website namelijk Jack Jozen en meneer Otten wiens voornaam mij even ontschoten is, het is dus een heel gezellige vismiddag geweest mijn zoontje had de tijd van zijn leven, elke keer als er iemand inhaalde huppelde hij erop af, ik heb zelfs meneer Otten zien huppelen.

Kees en Matthew Bolier, vissen aan de Waterweg

Peter bedankt voor de informatie over de stek.

Met vriendelijke groeten Kees en Matthew

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

5 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > oktober 30, 2015

  Antwoord

  Hey Kees en Matthew, mooi gedaan, ik vind het hartstikke leuk, dat jullie blij zijn met de botten, eet smakelijk zou ik zeggen.
  Otten is de pastoor Henry, inmiddels wereldberoemd in heel Nederland!

  Het is trouwens zekers een Winde!

  Groetjes Peter

 2. jack > oktober 31, 2015

  Antwoord

  hoi Kees en de kleine grote Matthew een mooi verslag en mooie foto,s die kleine heeft wel genoten he dat word straks een echte visser en dan samen met pa op stap wij hebben na dat jullie weg waren nog volop gevangen gevist tot de stenen helemaal vrij waren en dan word het te gevaarlijk dan zijn ze spiegelglad en we hadden genoeg vis ik zal je aan klikken op facebook dan kunnen we een beetje uitwisselen gr jack

 3. Nico > oktober 31, 2015

  Antwoord

  Hallo Kees en Matthew. Een zeer leuk verslag van gemaakt en ook mooie foto”s.En zie dat Kind genieten aan de waterkant mooi toch en zo hoef Vader niet meer alleen op stap te gaan.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 4. jan > oktober 31, 2015

  Antwoord

  Prachtig gedaan Kees en Matthew jullie hebben goed gevangen en en manneke was niet moei te krijgen met zoveel vis en maar lopen en lachen daar ga je voor weg veel succes met de volgende sessies mvg de strandjutter,..

 5. Henry > november 1, 2015

  Antwoord

  Hoi Kees en Matthew, een leuk verslag, ook wij hebben genoten van het enthousiasme van Matthew. Ik kon het dan ook niet laten om ook een klein verslagje naar Peter te mailen.
  Omdat deze momenteel wederom bezig is om de Deense wateren leeg te vissen zal dit op korte termijn waarschijnlijk wel geplaatst worden. Nogmaals bedankt voor de gezelligheid tijdens deze mooie visdag.
  Groetjes, Henry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *