Home Gastvissers Ies aan Schiedam Boulevard

Ies aan Schiedam Boulevard

Advertenties

Belofte maakt schuld, zeggen ze weleens en daar ik tegen de heren uit Limburg gezegd heb, dat wanneer ik iets zou vangen met het aas wat ik van hun kreeg, in een verslagje de bevindingen zou doen. Het begon goed dinsdag na het eten even het aas opmaken aan de boulevard in Schiedam. De eerste ingooi met een weegschaaltje( de dag ervoor opgevist in Vlaardingen) scoorde een zwarte grondel, de 2de ingooi een mooie beet op de wat verder weg hengel, echter niet kunnen verzilveren. Hierna geen beet meer gezien. Het aas moest echter wel regelmatig gecontroleerd worden de bevindingen waren 10 minuten dan waren de haken kaal en gepoetst. Na een uur kwam een lid van het Chanti koor vragen hoe de vangst was en tevens vertelde hij mij, dat een schip van het rode kruis hun kwam op pikken, om voor de patiënten op te treden. Dat betekende voor mij dat ik mijn spullen kon inpakken, dat schip had de lengte van de hele kade. Vandaag in herhaling gegaan en kan er kort over wezen, mijn zoon heeft 2 x beet gehad en niet verzilverd, ik heb zelf geen beet gehad, de haken waren echter nog steeds elke 10 minuten glimmend gepoetst, dus volgende x toch maar weer in Vlaardingen gaan kijken.

Groetjes ies

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

  1. Peter(Fishguppy) > juli 23, 2015

    Antwoord

    Beste Ies, bedankt voor je verslagje en de volgende maal beter!

    Groetjes Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *