Home Gastvissers Mario met Haai

Mario met Haai

Advertenties


Hoi Sportvisser, Begin deze week ging m’n maatje Mario het strand weer eens op, hij ging voor een portie tong en hoopte stiekem op een haaitje. Daarom koos hij als locatie Zoutelande. Eerst had ik gezegd dat ik niet mee ging maar op’t laatste nippertje sloot ik toch aan, ik kwam wel een paar uur later dan hij want had eerst nog een parcours gezinsverplichtingen af te leggen. Onderweg naar de stek kreeg ik een telefoontje van mijn maat,… !!!

Mario met Haai

moet je nu eens wat weten,… weet je wat ik net ving,… Een HAAI!!!

En nog geen kleintje ook. Het gaspedaal ging tot op de vloer en even later stond ik naast m’n maat. Hij glunderde nog steeds, lucky bastard! ‘t is je ten volle gegund hoor vriend Gelukkig waren er enkele wandelaars in de buurt toen hij zijn haai ving en die maakte er enkele foto’s van, zo kon het beestje na de fotoshoot weer lekker verder zwemmen. De rest van de avond gebeurde er eigenlijk helemaal niets meer, ik ving op drie uur vissen een ondermaats scharretje en een micro steenbolk. Ook Mario pakte op een verdwaald gulletje en tongetje niets meer bij.

Groetjes, Jack Peelman

Hengelsportvanderpoel

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. Werner > september 5, 2012

  Antwoord

  Hoi Jack,

  Mooie vis! lijkt me wel een belevenis een haai vangen vanaf het strand.
  Heb ooit een rog gevangen vanaf het strand dat is ook kicken!
  Hoop dat het mij ook eens gaat lukken.

  Groeten Werner.

 2. Bjorn > september 5, 2012

  Antwoord

  heej jack,

  Mooi verslag is inderdaad een mooie formaat haai.

  groetjes,

  Bjorn

 3. Peter(Fishguppy) > september 6, 2012

  Antwoord

  Mario,
  gefeliciteerd met je mooie vangst!

  Groetjes peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *