Home Belangrijke mededelingen Nacht vis toestemming Waterweg

Nacht vis toestemming Waterweg

Advertenties

Ik vis, zoals jullie weten, redelijk veel aan de Waterweg, meestal voorbij het punt, waar het binnenwater begint, het Havenhoofd van Maassluis. Ik wist dat je hier een vispas nodig hebt, omdat aan het havenhoofd het binnenwater begint. Ook vis ik hier regelmatig na zonsondergang en nu vandaag lees ik voor het eerst, bij toeval op facebook, dat je nachtvistoestemming nodig hebt om hier in het donker te mogen vissen. Al sla je me dood, nog nooit van gehoord, zoals waarschijnlijk de meeste vissers onder ons? Ik krijg van Jacco Noordermeer, een uitleg via een persoonlijk bericht en ook de tip, om dit op onze site te zetten, dus bij deze!

Ik heb hem inmiddels besteld en een voorlopige bevestiging onvangen om uit te printen. Waar kun je deze bestellen? Natuurlijk bij Sportvisserij Nederland op de site, bij de rubriek “vispas”. Gewoon op “nachtvis derde hengel” klikken en je kunt hem online bestellen, voor 10€ per jaar.

 • VISpashouders bestellen gemakkelijk en snel online
 • We leiden u stapsgewijs door het online bestelproces. De Nachtvistoestemming kost € 10,- en de Derde hengeltoestemming kost € 25,- Na betaling via iDeal, VISA of MasterCard of PayPal ontvangt u per e-mail uw tijdelijke Nachtvistoestemming en/of Derde hengeltoestemming om direct deze extra vismogelijkheden te kunnen benutten!


 • Uw hologramsticker ontvangt u binnen 3 weken per post.


Ik denk toch dat dit vele malen goedkoper is, dan een prent?

Doe er je voordeel mee, mensen!

Groetjes Peter

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

10 reacties

 1. Jan > september 1, 2015

  Antwoord

  Zo bedankt voor de tip Peet scheelt inderdaad weer een bekeuring en gezeik !

 2. Jacco > september 1, 2015

  Antwoord

  Geen dank, doe voor dat tientje er je voordeel mee.
  Een prent is tegenwoordig echt niet leuk meer😉

 3. jack > september 1, 2015

  Antwoord

  hoi peter ik dacht als je lid bent van een vereniging en en een vispas dan heb je automatich ook de nachtvergunning staat toch in het boekje alleen niet voor de derde hengel ?

 4. Peter(Fishguppy) > september 1, 2015

  Antwoord

  Hey Jack, volgens Jacco, is de nachttoestemming sinds 3 jaar van toepassing boven op je vergunning!

  Groetjes Peter

 5. patrick > september 1, 2015

  Antwoord

  hoi peter
  wij hebben de nachtvergunning aangevraagd bij de visma toen en daar die 10 euro betaald omdat wij problemen hadden omdat via hun site te betalen via belgie ik kreeg enkel de betaalsite PayPal en dat gaat niet voor ons daar dan op de visma op de stand van sportvisserij nederland gevraagd vanaf waar dat je de vergunning nodig hebt en daar zelf heeft niemand een deftig antwoord kunnen geven ze wisten het zelf niet dan moeten de boas het maar zeker weten wij hebben ze in ieder geval uit veiligheid dan maar gekocht vele malen goedkoper dan de boete en dan ben je toch geruster aan het vissen
  groeten patrick

 6. Hallo Peter > september 1, 2015

  Antwoord

  Kijk hier hebben de vissers wat aan zo een informatie.Netjes gedaan Peter compliment hier voor om dit mee te delen via je Site.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 7. Jacco > september 1, 2015

  Antwoord

  Jack, nee.
  Je moet naast de vispas de toestemming regelen.
  Je krijgt dan een zegel die je op je vispas plakt.

  Voor de volgende jaren zit deze er automatisch bij mits je op tijd betaald😎

 8. c mangelaars > september 4, 2015

  Antwoord

  Ik ben dus die persoon die 28-08-2015 gecontroleerd is in de haven van Rotterdam en bekeurt 97.00 euro.Ik zat in Pernis te vissen toen er ineens drie BOA ,s op het watertaxi ponton kwamen stappen. De eerste kwam op mij af pakte het doekje en voelde eraan, ik zeg tegen hem geen paling en nog niets gevangen. Toen vroeg hij om mijn vispas die gaf ik, alles goed toen vroeg hij om mijn nachtvistoestemming die had ik dus niet,waar is die voor nodig ik weet niet dat je een nachtvisding moet hier. { ik wist van het bestaan van een nachtvisding niets af}Er was ook nog een brabander bij denk ik want die zij tegen mij na het zien van mijn vispas, je kan toch in het schelderijn kanaal vissen ik zeg tegen hem daar vang je geen tong. Ik moest gelijk vertrekken, zij gingen weg en kwamen daarna weer terug met de mededeling omdat ik van zover kwam mocht ik door vissen{ dus zonder het nachtvisding} maar als de politie kwam had ik kans op nog een bekeuring. Ik ben toen gewoon door blijven vissen tot 03.30 en toen naar huis met 2 tongen dat is 50 euro per stuk. Ze zijn ook nog op de kant gaan controleren en die moesten wel gelijk weg want die waren zo vertrokken. De volgende ochtend gelijk op de site van sportvisserij nl maar onder het kopje vispas staat nachtvis derdehengel maar ik vis niet met drie hengels dus ik kijk daar niet aan, ik zoeken op de site niets gevonden ik denk ik ga toch even proberen bij het kopje vispas en ik klik nachtvis derdehengel aan en jawel daar staat nachtvistoestemming kost 10 euro dus dit is moeilijk te vinden voor de gewone sportvisser. Op de site van sportvisserij zuidwestnl staat het weer anders daar staat nachtvissen en derde hengel dat is tenminste wel redelijk te begrijpen Maar ik heb sportvisserij nl een mail gestuurd of ze dat op de site iets aan kunnen passen onder het kopje vispas daar kan beter staan apart van elkaar nachtvistoestemming 2015 en daar weer onder Derde hengeltoestemming 2015 dus ik ben benieuwd of ze wat gaan veranderen op de site.Als ik de bekeuring thuis krijg ga ik hem gewoon betalen en daarna zet ik er de rechtsbijstand achter want ik wil de uitkomst wel weten als dit bij de officier komt.

  De bekeurde nachtvisser

 9. nico > september 4, 2015

  Antwoord

  Hallo Mangelaars.
  Alle eerst bedankt voor ook je goede informatie van je via de deze site,En Ik vind dit ook niet normaal meer en waar zijn ze mee bezig want de meeste vissers vissen helemaal niet met drie hengels.Ook ben Ik benieuwd wat er uitkomt bij dan bij de officier.

  Groetjes van een sport visser. De Zeehondentemmer.

 10. Peter(Fishguppy) > september 4, 2015

  Antwoord

  Dank voor je Reactie C Mangelaars, dat is een mooi voorbeeld, wat mensen misschien serieus gaan nemen.

  Gr Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *