Home Gastvissers Geep vissen in de buurt bij Yerseke.

Geep vissen in de buurt bij Yerseke.

Advertenties

Hoi Peter en Fishgupper’s. Eindelijk was het weer zo ver om met me broer Jan te gaan Gepen. Deze keer hadden wij afgesproken om eens bij Yerseke ons geluk te gaan proberen. Jan kwam mij al lekker vroeg ophalen tegen 8.15 en op weg gegaan. Bij aankomst daar stond er niemand dus plek genoeg en de hengel gereed maken. En kort daarna ging de Geep dobber richting het zilte nat toe met als aas stukje een stukje Makreel er aan. Na zowat 15 min zei Jan wat is dat bleek er een Geep er al aan te zitten van 65 cm. Ik volgde kort daarna 15 min later met een Geep van 66 cm en was dit de eerste van het jaar. Ik had ook een selfie nog gemaakt maar moet nog een stick halen om betere foto er mee te maken.  Ook nog een andere meet lint want deze zie je niet goed hoe lang die Geep is dan. Wij zijn uiteindelijk gestopt tegen 13 .10 omdat er veel wind kwam en niet meer te doen was. Ook hebben we samen nog veel regen op ons hoofd gehad ook niet leuk. Maar toch lekker weg geweest en dat smaak nog naar mee en hopelijk met beter Weer dan aan de waterkant.

Groetjes, Nico

 

 

 

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Fishguppy > mei 29, 2022

  Antwoord

  Ha Nico, toch eindelijk een geep, mooi gedaan!
  Jammer dat je de foto’s na de tekst hebt gezet en niet ertussen, zoals ik je persoonlijk had geleerd en ook jammer dat de verplichte selfie ontbreekt, voor de strijd der giganten, gewoon je broer laten maken als je niet met de zelfontspanner weet te werken. Maar iig van de 0 af.
  Grtjes Peter

 2. Stefan Groenheide > mei 29, 2022

  Antwoord

  Hoi Nico, de 1e geep is weer binnen ondanks het niet zo mooie weer, Chapeau! Op naar de volgende, alvast suc6 hierbij gewenst.
  Groeten, Stefan

 3. Gino > mei 29, 2022

  Antwoord

  Hoi Nico,

  Top dat je beoogde vis de kant op trekt, stelselmatig worden er hier en daar dan toch gevangen… nog niet de grote aantallen maar dat kan nog komen.
  Succes nog verder.

  Grtjs Gino

 4. Jack Jozen > mei 29, 2022

  Antwoord

  Hallo Nico
  Geweldig als je vis waar je voor ging ook vangt 66cm dat is best wel een mooie en 1cm groter als die van Jan Ha geen selfie jammer maar je had hem wel het begin is gemaakt er zullen er dit jaar nog wel vele volgen denk ik . Heel veul groetjes Jack.

 5. Eldert > mei 29, 2022

  Antwoord

  Ha Nico
  Jij als geepspecialist gaat er dit jaar heus nog wel meer vangen. Daar ben ik van overtuigd . Zelf was ik daar donderdag, hemelvaartsdag, nog even en toen dacht ik nog … misschien is nico er wel met zn broer . Maar dat was niet zo. Wilde eerst nog zagers gaan halen bij dixhoorn maar niet meer gedaan omdat ik niet wist wanneer ik ze zou moeten gaan opvissen. Heb nog wel lekker gegeten bij het Veerhuis in Yerseke. En voor een leuk prijsje.
  Groeten Eldert

 6. ies > mei 29, 2022

  Antwoord

  Hey Nico, top man, gelukkig geld ook bij jou het befaamde spreekwoord, als er 1 geep op de dam is, volgen er meer. Uh of zoiets he. Maar weer een topverslag van jou en met de foto’s zal het ook wel goed komen. Uiteraard voor de volgende sessie wens ik je goed weer en een geep rijke dag toe
  Groetjes ies.

 7. Henry > mei 29, 2022

  Antwoord

  Hoi Nico,
  Daar is ie dan, de 1e Geep van 2022 op de Fishguppysite en hoe kan het ook anders, gevangen door een van de trouwste schrijvers Nico, PROFICIAT!! Leuk dat je samen met je broer Jan op deze toch wel speciale (spring) vis bent gaan vissen, voor ons ’n hele poos geleden, ik weet nog dat wij toentertijd als aas reepjes varkenshart voorzien van een likje (rode)Belgische jodium gebruikten, succes verzekerd. Jammer dat de weergoden jullie niet goed gezind waren maar de nul is van de teller toch!!! Over foto’s moet je niet moeilijk doen, je gaat immers om te vissen anders was je mijns inziens vast en zeker fotograaf geworden. Voor je volgende visserij een lekker schijnend zonnetje en ’n flink aantal springers in je emmer.
  Groetjes, Henry

 8. Nico > mei 30, 2022

  Antwoord

  Hoi Peter en Visvrienden. Allemaal weer bedankt voor jullie leuke reactie’s op mij verslag.

  Groetjes. Nico

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *