Home Gastvissers Nico en Jan, Geep sessie

Nico en Jan, Geep sessie

Advertenties


Hallo Allemaal.

Mocht nog er eventjes tussen uit om te gepen weer en ben weer vertrokken. Met Jan en ook nu na Bruinisse toe om te kijken of wij deze keer wat meer gingen vangen. Aankomst daar tegen 8:15 en de hengel gereed gezet met als aas een stukje geep. Nadat alles klaar was ging de onderlijn zoals gewoonlijk richting het zilte nat toe. En ook was het water al een paar uurtjes aan het zakken zodat wij wisten dat daar dan een stroming in kom eventjes.Tegen 9:20 kreeg Ik ineens beet en had toen de eerste Geep binnen en dacht nu gaat het gebeuren.

Nico en Jan, Geep sessie

Maar helaas dat kwam bedrogen uit want ik kreeg pas weer beet na 13:30 en die zette niet door.Ook Jan had intussen een beet gekregen en hetzelfde probleem.Maar later haalde hij er ook een Geep binnen van 56 cm

Nico en Jan, Geep sessie

wij hebben ze wel op de meetlat gelegd .

Nico en Jan, Geep sessie

Nico en Jan, Geep sessie

Want eigenlijk zitten we te wachten op grote exemplaren van boven de 70 cm.En dus zetten wij dan maar de kleine op de meetlat voorlopig. Ook was er nog steeds geen makreel te zien [ vreemd ] want verleden jaar had ik er al een paar gevangen.Ook geen aasvisjes gezien en zal dit wel het probleem zijn maar Wij zijn er lekker op uit geweest.En ook weer bijna de gehele dag volop in de zon gezeten om bij te kleuren want daar gaan wij achteraf ook voor weg.

Nico en Jan, Geep sessie

Nico en Jan, Geep sessie

Misschien wel de volgende keer op een andere stek proberen en vangen wij daar misschien wel wat meer of niet………Altijd afwachten met de Geep. We zijn uiteindelijk gestopt om 15:30 en naar huis terug gereden toch al een bruin kleurtje op ons gezicht en dat doet een mens goed .

Mvgr van Jan de [Strandjutter] en Nico [de zeehondentemmer ]

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juni 7, 2014

  Antwoord

  Hoi Nico en Jan.
  Mooi gedaan, dat zijn nog eens schone foto’s!Denk dat de makreel nog wel komt, verder naar binnen!

  Groetjes Peter

 2. zeehondentemmer > juni 7, 2014

  Antwoord

  Hoi Peter. Alvast weer bedankt voor je compliment die Ik heb gekregen. Hoop gauw dat de makreel is gearriveerd zodat ik met jou weg kan om er op te gaan vissen.Want dat was nog de planning met ze twee.

  Groeten Nico

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *