Home Gastvissers Nico en Jan, vissen strand Vlissingen

Nico en Jan, vissen strand Vlissingen

Advertenties

Hoi Peter en Visvrienden.

Eindelijk is het heer eens van gekomen om met me broer Jan eens te gaan vissen en dat Is al een heel tijdje geleden. Namelijk de laatste keer is van 28 oktober ook Wij hadden alle twee het corona virus gehad en ben je daar toch nog een beetje voorzichtig mee. Ook nog intussen een verhuizing van me zoon gehad en ben je dan ook onder de pannen maar nu was het zo ver dan. Eerst het aas besteld bij de Familie Dixhoorn voor de vrijdag middag en dat gingen we daar ophalen tegen 14,30 en toen we daar aan kwamen werden we weer vriendelijk ontvangen. Na een kort praatje te hebben gemaakt met ze zijn we richting Vlissingen toe gegaan om van het strand te gaan proberen. Bij aankomst stond er al een visser en hadden Wij nog genoeg plaats om op onze stekkie eens te gaan proberen wij waren daar tegen 15.45 aanwezig en eerst betaald en toen richting de stek gelopen. Toen op onze gemak een hengel opgetuigd met als onderlijn twee dwarrellijnen met pieren en die zagen als gewoonlijk goed er uit. Toen tegen 16.00 ging de onderlijn richting het zilte nat en was het wachten of we overdag nog een visje naan boven konden halen.

Nico en Jan, vissen strand Vlissingen

Maar na een uurtje richting het donker toe om 17.00 kregen we alle twee veel beet met drie uur afgaand water en ook met opkomend maar veel lege haken. Uiteindelijk kon Ik me eerst wijting klein naar boven halen en ging toen de Wijting circus los met heel kleine er bij toen er een grote boot voorbij kwam werden de onderlijn mee gezogen.

Nico en Jan, vissen strand Vlissingen

Nico en Jan, vissen strand Vlissingen

En die weer terug kwam kreeg ik beet en dacht Wijting bleek bij ophalen er drie stuks schar er aan te zitten en had dit niet verwacht en dit in het donker.

Nico en Jan, vissen strand Vlissingen

Uiteindelijk had Jan 3 scharren en 12 Wijtingen gevangen en Ik had er 5 scharren en 1 Steenbolk 16 Wijtingen naar boven kunnen halen Waarvan drie net de Maat haalde. Wij zijn begonnen met vissen vanaf 16.00 tot en met 21.00 want me broer moest op tijd terug zijn omdat hij de volgende dag vroeg uit zijn bed moest vond het wel jammer omdat de vis nog goed bleven bijten. Maar dat zal wel voor de volgende keer zijn dan bij Waarde voor alle vissers blijf gezond en goede vangsten allemaal. Ps Ik had twee keer met drie vissen na boven gehaald en dat was heel lang geleden toen.

Groetjes De Zeehondetemmer.

Nico

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

11 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > november 17, 2020

  Antwoord

  Hey Broeders, goed te zien dat jullie er weer gezond door zijn gekomen!!
  Dan meteen zowat met je neus in de boter vallen, met redelijke vangsten vanaf het strand.
  Ben benieuwd hoe het aan Waarde staat?

  Groetjes Peter

 2. ies > november 17, 2020

  Antwoord

  Hallo Nico,
  Ik ben blij om te lezen dat jullie weer opgeknapt zijn en weer kunnen vissen.Je hebt er weer een prima verslag van gemaakt met mooie Foto’s en het geeft mooi weer dat jullie rammelende toppen hebben gehad met wat vis voor de pan erbij. Voor de volgende sessie wens ik je uiteraard weer veel beet en veel panvis.
  Groetjes ies

 3. Eldert > november 17, 2020

  Antwoord

  Ha Nico en Jan
  Eindelijk weer een verslag van jullie kant. Fijn dat je weer gezond mag zijn en de waterkant weer weet te vinden.
  Je hebt een leuke avond gehad met lekker wat vis voor de pan.
  Mooi verslag er van gemaakt met mooie foto’s.
  Nu maar hopen dat er bij de wedstrijd ook ene keer zoveel aan de kant komt. Of ligt het bij jullie ook helemaal stil wat wedstrijden betreft?
  Groet Eldert.

 4. Gino > november 17, 2020

  Antwoord

  Hoi Nico en Jan,

  gelukkig zijn jullie weer gezond zodat je de hobby weer kunnen uitoefenen .Prachtig verslag met foto’s en toch al een mooie vangst en vis voor de pan !Ik ben ook benieuwd wat Waarde gaat geven…is voor mij achter de hoek .Heb er in het voorjaar zeg maar een paar keer geprobeerd en dat was maar niks hoor !
  Succes nog verder.

  grtjs Gino

 5. henk > november 17, 2020

  Antwoord

  hallo nico en jan
  fijn dat jullie beide weer gezond zijn
  zo kun je weer je hobby uitoefenen
  leuk dat jullie wat vis voor de pan hebben gevangen
  jammer dat je weg moet als de beet er goed inzit
  volgende keer weer een goede vangst
  groet henk 1 van de drie limburgers

 6. Henry > november 17, 2020

  Antwoord

  Hey Nico en Jan,

  Geweldig fijn dat jullie weer gezond zijn en eindelijk weer eens met zijn tweetjes de waterkant op konden zoeken. Wij zijn zoals je weet niet echt strandvissers, lang geleden hebben we wel eens aan het Nollestrand net voorbij Vlissingen gehengeld,daar overigens toentertijd ook met prima gevangen. Jammer dat Jan op tijd moest stoppen, zeker als de vis nog goed bijt. Jullie hebben samen toch weer efkes kunnen genieten en de zeelucht op kunnen snuiven en daarbij ook nog een maaltje vis voor het thuisfront kunnen verschalken, prima toch !!!Hopelijk kunnen we op korte termijn wederom een verslagje lezen over jullie visbelevenissen.

  Groetjes, Henry

 7. jack jozen > november 17, 2020

  Antwoord

  Hallo Nico en Jan.

  Dat is geweldig om weer eens een verslag van jullie samen te zien en dan zo,n dag dat alles ook nog een beetje klopt dat jullie alle bij een panneke vis vangen jammer dat Jan moest stoppen god weet wat je anders nog bij gevangen had. Maar Nico je hebt er een geweldig verslag van gemaakt als ik dat zo lees komen bij mij ook weer de kriebels ik hoop dat wij Henry en Ik binnenkort ook weer eens kunnen gaan, maar eerst moet mijn vrouwtje weer goed op de been zijn heel veul groetjes Jack

 8. Nico > november 17, 2020

  Antwoord

  Hoi Peter en Visvrienden. Bedankt allemaal voor jullie leuke reactie’s op me visverslag dat doet al een mens al goed. En Eldert de viswedstrijden zijn dit maar 4 wedstrijden geweest en zijn nu al gestopt er mee in verband met het Corona virus.
  Henry. Normaal vinden Wij het leuk om vanaf het strand te vissen maar met deze maanden. Kan het druk zijn om een plaatjes te vinden.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 9. Stefan > november 17, 2020

  Antwoord

  Hey Nico, dat is een mooie sessie geweest hoor, er zit momenteel zat vis, merendeel helaas aan de kleine kant, maar als die hengels maar bewegen he!? Dan is het toch iedere keer weer spannend wat er uit komt, mooi als het dan een triplet is hoor!
  Succes alvast de volgende keer

 10. hugo > november 17, 2020

  Antwoord

  Hallo Nico en Jan,

  Hé mannen ben echt blij om weer iets te horen van jullie, de schrik zit er wel echt in met al dat corona gedoe! Jullie hebben daar in Vlissingen een mooie visserij neergezet! jammer van dat kleine grut maar dat is de laatste jaren niet anders, af en toe zit er wel een mooi exemplaar tussen voor de pan. Mijn schouder houd mij momenteel weg van de waterkant maar dat gaat de goede kant op. Succes bij jullie volgende sessie.

  Groetjes Hugo

 11. hugo > november 17, 2020

  Antwoord

  Hallo Nico en Jan,

  Hé mannen ben echt blij om weer iets te horen van jullie, de schrik zit er wel echt in met al dat corona gedoe! Jullie hebben daar in Vlissingen een mooie visserij neergezet! jammer van dat kleine grut maar dat is de laatste jaren niet anders, af en toe zit er wel een mooi exemplaar tussen voor de pan. Mijn schouder houd mij momenteel weg van de waterkant maar dat gaat de goede kant op. Succes bij jullie volgende sessie.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.