Home Gastvissers Nico en Johan aan Waarde

Nico en Johan aan Waarde

Advertenties


Gisteren weer een keertje gaan vissen met me maat Johan.

Omdat het al een tijdje geleden was en toen eerst het vrouwke lief aan keek om te vragen of ze nog andere plannen had zei ze ga maar weg. Dus me Maat eerst gebeld om te vragen of hij voor het zeeaas wou zorgen.En heeft hij eerst na Pim gebeld in de Zegge en die had voor ons pieren klaar liggen. Nadat Johan mij had opgehaald in Roosendaal besloten wij onderling met mekaar waar wij na toe wilde. En op welke stek we wilde vissen is het eindelijk weer Waarde geworden.En wilde wij een keer bij de gedenksteen een keertje proberen.Het water was al een tijdje aan het opkomen en konden wij gelijk kijken waar dat geultje na toe liep. Dus tijd genoeg voor onze twee hengels gereed zetten en heeft ik toen maar eerst de onderlijn richting het zilte nat gegooid.

Nico en Johan aan Waarde Nico en Johan aan Waarde

Op 40 meter uit de kant in dat geultje om te kijken of er al vis daar in zwom. Na 25 min haalde ik deze weer na boven om te kijken of het zeeaas er aan zat en dat was het geval.En deze weer terug gegooid de onderlijn en kort daarna heb ik ook de andere hengel [onderlijn] er bij.En wachten of er vandaag vis boven kwam.

Nico en Johan aan Waarde Nico en Johan aan Waarde

Wij zijn gaan vissen vanaf 14:55 tot en met 18:45 en ook nog even in het donker toe.Wat ik ook deed en met veel verschillende onderlijnen probeerde het wilde niet lukken, Ook geen ene beet gezien die dag maar ja dan kwam me andere vismaat Johan en begon hij voor het donker toe een klein gulleke er uit te halen.

Nico en Johan aan Waarde

En dacht ik bij me eigen zal het dan toch gaan .Ja voor hem want kort daarna haalde hij er weer eentje na boven en in het donker een klein botje en dat was het. Van alle drie vissen heeft hij de beten niet gezien??? maar wij zijn samen er weer een keertje weggeweest ook al vang je dan niks. Maar als je eenmaal aan de waterkant staat doet dit al voor een mens al zeer veel goed. En weer een keer van hem verloren gebeurd mij te dikwijls…. kreeg ik een pintje om lekker op te drinken en zei ik dat het wel een keertje gaat veranderen. Toch weer lekker gelachen onder mekaar en plezier want daar ga je ook voor weg.Toch nog een paar foto”s gemaakt al zijn het jammer met weinig vis er op.

Johan [ het boske ] en Nico [De Zeehondentemmer ]

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

5 reacties

 1. leon > februari 5, 2014

  Antwoord

  Hoi Nico en Johan,

  Lekker buiten gestaan dat is ook heerlijk..is inderdaad niet zoveel laatste tijd in Westerschelde helaas.
  Zijn jullie weleens bij Hoofdplaat geweest bij die steiger daar, aan de overkant ?

  Mvgr Leon

 2. zeehondentemmer > februari 5, 2014

  Antwoord

  Hoi Leon. Wij hebben daar nog nooit gevist en
  is het goed te doen vanaf die steiger. En zit je dan ook gelijk in het diepte en geen onderlijnen kwijt.

  Mvgr Nico.

 3. strandvisser > februari 5, 2014

  Antwoord

  zo johan en Nico mooie foto:s dat is koel,
  en de vangst is ook nog te doen en niks ja je kan niet altijd winnen toch er zal wel beter tijden aan komen ik wil er wel bij zijn .
  mvgr jan

 4. Peter(Fishguppy) > februari 6, 2014

  Antwoord

  Nico,
  ik ga je binnenkort vis laten vangen!
  Leuke foto’s!
  Groetjes Peter

 5. Johan > februari 6, 2014

  Antwoord

  Toch n mooie stek aan de Westerschelde Nico

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *