Home Gastvissers Nico, geepvissen bij Gorishoek en Strijenham

Nico, geepvissen bij Gorishoek en Strijenham

Advertenties

Hey Peter en Visvrienden. Gisteren zijn Wij met ze drie alweer een poging gaan wagen om te gaan Gepen.  Me Zoon . Jan en Ik zijn gisteren ochtend naar Gorishoek geweest voor ons was dit de eerste keer dat wij hebben gevist daar op de Geep. Bij aankomst was het water nog aan het zakken maar er stond nog genoeg water en met ook een leuke stroming er bij. Dus de spullen gereed zetten en kort daarna gingen de geep dobbers richting het zilte nat toe.

Ja me Zoon had gehoord van zijn vriend toen die langs reed nogal Gepen had zien springen en dus veel goede moed om er eentje dan te vangen. Maar Ja hij had niet gezegd waar dat was en dus ga er maar aan staan waar dat was toen. Uit eindelijk hebben we daar drie uurtje gevist en zonder resultaat en nog even bij  Streijenham gevist een paar uurtjes wel nog Geep gezien maar ook niks gevangen.

En dus maar naar huis terug gereden en de hengels even op zei gezet voor om weer dan in Augustus te proberen .Had ergens gelezen dat de Geep met kuit zit tot eind augustus maar we zijn er lekker op uitgeweest. Dat doet ook een mens goed aan de waterkant en nu gaan we zondag eens proberen om wat platvis te gaan vangen .Bij de zoute waterwedstrijden van de Kruisweel en de eerste is dan bij de Baaiweg en heb daar ook niet al te verwachtingen dan om wat te vangen. Dus wordt het afwachten dan of er vis naar boven kom en uiteraard kom er ook een verslagje er bij met foto’s met de vis er op.

Groetjes. Nico

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

12 reacties

 1. Fishguppy > juni 29, 2021

  Antwoord

  Hey Nico,
  heb zelf ook nog maar weinig gehoord van goede geepvangsten, maar die kuit lijkt me wel overdreven, normaal zit de geep zo vol met speldaas rond deze tijd dat hij je aas niet meer pakt.
  Groetjes Peter

 2. Gino > juni 29, 2021

  Antwoord

  Hoi Nico,

  jammer maar helaas wat de geep betreft en idd de berichten zijn overal slecht…maar als je niet probeerd zal je het nooit weten !Het is momenteel werken om een visje te vangen hopelijk beterd het nog een beetje anders wordt dit een heel slecht jaar .
  Succes nog verder.

  grtjs Gino

 3. jeff > juni 29, 2021

  Antwoord

  he nico,

  je bent er weer lekker op uit geweest toch?!
  de verslagen door elkaar gehaald? deze had toch voor de wedstrijd baaiweg gemoeten?

  veel succes voor de volgende sessie! thuis op de bank vang je sowieso niks!

  jeff

 4. Henry > juni 29, 2021

  Antwoord

  Hoi Nico,
  Na jullie magere vangst in Westkapelle blijkt nu ook de geep helaas niet bijterig te zijn.
  Toch weer de pen ter hand genomen en een verslagje geschreven, Chapeau kerel !!
  De vangsten lijken zowel vanaf de boot als vanaf de kant aan de sobere kant te zijn maar als je thuis blijft zitten vang je sowieso geen visje. Onder het motto; “De aanhouder wint !!!” wens ik je bij je volgende sessie veel plezier en ’n lekker maaltje vis voor de pan.

  Groetjes, Henry

 5. Nico > juni 29, 2021

  Antwoord

  Hoi Jeff. Klopt maar deze mailtje was niet aan gekomen. En bij deze opnieuw geprobeerd te versturen en naar een andere mail van Peter.

  Groetjes. De Zeehondentemmer.

 6. Jack Jozen > juni 29, 2021

  Antwoord

  Hallo Nico.
  Jullie zijn toch weer lekker wezen uitwaaien gezonde lucht aan de waterkant mooi ontspannen geen inspanning van de vis jammer maar je weet de aanhouder wint dusss op naar de volgende sessie veul groetjes Jack.

 7. ies > juni 29, 2021

  Antwoord

  Hallo Nico,
  Wederom een mooi verslag van je hand, helaas geen geep gevangen maar wel lekker bezig geweest, uiteraard wens ik voor je dat je dan wel leuke snavelvissen aan de haak sla.
  Groetjes Ies

 8. Eldert > juni 29, 2021

  Antwoord

  Ha Nico
  Weer een mooi verslag van je. Jammer dat er niks te vangen was. Volgende keer beter.
  Groet Eldert

 9. Nico > juni 29, 2021

  Antwoord

  Hoi Peter en Visvrienden. Allemaal bedankt weer van jullie leuke reactie op me vis verslag. We geven niet op het zal wel eens lukken de aanhouder wint he.

  Groetjes. de Zeehondentemmer.

 10. Stefan Groenheide > juni 29, 2021

  Antwoord

  Hoi Nico, helaas blijven de vangsten van diverse voorjaarsvissen dit jaar wat achter, in mijn jonge jaren vingen we de gepen aan de pier van hoek van Holland juist in juli en augustus…
  Alvast suc6 de volgende keer

 11. Nico > juni 30, 2021

  Antwoord

  Hallo Peter en Visvrienden. Wederom allemaal bedankt voor jullie leuke reactie op me verslag.

  Groetjes. De Zeehondentemmer.

 12. Hugo > juni 30, 2021

  Antwoord

  Hallo Nico,

  Alle vis laat het dit voorjaar afweten, ze hebben toch ook geen corona zeker…. ha ha. We zullen geduld moeten opbrengen man maar het komt zeker wel goed. Ga zelf deze week mijn eerste nachtje vissen na 8 maanden op on actief wegens mijn schouder en al dat gedoe met die avondklok.(verslag gaat volgen). Succes bij je volgende sessie.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *