Home Gastvissers vissen Haven te Vlissingen.

vissen Haven te Vlissingen.

Advertenties

Hey Peter en Visvrienden. Wij doen als altijd het Jaar afsluiten met ze drie vanaf de kant. Maar me andere vismaat Johan Frijters kon niet mee jammer vond hij het. Dus zijn Wij met ze twee uiteindelijk gegaan en hadden we eerst nog vandaag het aas gaan halen bij de Fam Dixhoorn. En bij aankomst had Ik twee plantjes gekocht omdat ze 50 jaar waren getrouwd van de week. En dat vonden ze alle twee hartstikke leuk en dit namens ons drie hadden gemeld daar. Dus waren het voor ons twee ieder 5 ons pieren en nadat wij ze ook alvast een fijne jaar wisseling hadden gezegd. Zijn we naar de Haven in Vlissingen toe gegaan met de zekerheid dat we daar de wind van achteren hadden.

Welnu dit hadden we wel verwacht bij aan komst stond er geen vissers maar wat wil je met daar windkracht 6 -7  beaufort in de rug. En daar ook nog de regen buien er bij dan moet je toch wel wat verslaafd zijn aan het vissen. Toen Ik eerst ene hengel ging klaar zetten ging kort daarna de onderlijn richting het zilte nat toe ook Jan volgde kort daarna .  En was het wachten of we daar wat vis naar boven konden halen en ook nu met afgaand water. Na zowat 10 min kregen we alle twee beet en daar zaten kleine Wijting er aan dus dit gaf de burger moed dan.

En uiteindelijk kwam er nog een Jongen naast ons staan en zijn naam was Lennard en wist wie Jan was. Ook ving hij zijn visje af en toe  uiteindelijk kreeg ik vis les van Jan en dat gebeurd niet vaak en had hij uiteindelijk 7 Wijtingen  1 Meuntje en 5 Scharren. Ik had er 3 mooie Scharren en ook 3 Wijtingen waarvan eentje de 38 cm haalde.

We zijn op tijd gestopt net voor het donker omdat het water hoog kwam en telkens met een ruk wind het water tegen onze rug aan kwam. En dat is niet lekker vissen en hadden was ons missie geslaagd en dit Jaar afgesloten.Verder allemaal een fijne Jaar wisseling met goede gezondheid toegewenst. En voor volgend jaar rammelende toppen ook dan er bij.

Groetjes Nico.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

11 reacties

 1. Fishguppy > december 30, 2022

  Antwoord

  Ha Nico, mooie jaarafsluiting op deze manier, met een knoeperd van een wijting, proficiat daarmee!
  Leuk verslag op een bekende stek, voor vele vissers denk ik.
  Ik zet je erin met de wijting, nogmaals proficiat!
  Fijne jaarwisseling en een visrijk, gezond 2023.

  Groetjes Peter

 2. Gino > december 30, 2022

  Antwoord

  Hoi Nico,
  ja het weer was niet best maar als je echt verslaafd bent aan de hobby is het moeilijk om niet te gaan.
  Toch nog wat vis op de kant en dan die wijting met “gul allures” haha mooi man, proficiat .
  Alvast prettige feestdagen nog en een visrijk 2023 !

 3. jack jozen > december 30, 2022

  Antwoord

  Hallo Nico
  Wat ben je een keiharde visser door weer en wind je hobby beoefenen en dan ook nog zo,n afsluiting met een super kanjer van een wijting dan mag jullie Jan dan wel een paar meer gevangen hebben maar niet zulke grote als gij gefeliciteerd . En de foto,s zijn zoals gewend ook weer prachtig gelukt je hebt het jaar goed weten af te sluiten.
  Heel veul groetjes Jack.

 4. jack jozen > december 30, 2022

  Antwoord

  PS
  Ook voor jou en je hele Familie een super en zeer zeker een gezond 2023.

 5. Leen > december 30, 2022

  Antwoord

  Hoi Nico
  Dat is een mooi jaarafsluiting
  Leuk gevangen en mooie foto’s
  Ga op deze voet verder volgend jaar met mooie vangsten en leuke verslagen
  Groetjes,leen

 6. Eldert > december 30, 2022

  Antwoord

  Ha Nico
  Kanjer vangt een kanjer . Dat zijn tenminste wijting van formaatje gul . Mooie trip om het jaar af te sluiten . Fijne jaarwisseling en een prachtig 2023 gewenst . En dat wens ik hier iedereen toe.
  Groet Eldert

 7. Henry > december 30, 2022

  Antwoord

  Hey Nico,
  Wat ’n jaarafsluiting, helemaal TOP !!! Beginnen met je aas!everanciers in de bloemetjes te zetten en dan met stormachtig weer de steiger opklauteren dat doet menig visser je zeker niet na. Toch ook deze sessie met regelmaat rammels op de toppen en als kers op de taart een Super-wijting. Met deze vis pak je waarschijnlijk de prijs mee voor de grootste wijting en dat gun ik je als geen ander. Voor jouw en je naasten een leuke en gezellige jaarwisseling en uiteraard een gezond en gelukkig 2023 waarin we hopelijk wederom allemaal kunnen blijven genieten van je avonturen aan de waterkant.
  Groetjes,Henry

 8. Nico > december 30, 2022

  Antwoord

  Hoi Peter en Medevissers. Zoals gewoonlijk allemaal weer bedankt voor de reactie’s op mij verslag. En ook allemaal een fijne jaar wisseling. En met een gezond visjaar 2023 toegewenst en met heel veel rammelende toppen er bij.

  Groetjes Nico.

 9. Stefan > december 30, 2022

  Antwoord

  Hoi Nico, een betere manier om het jaar af te sluiten als een leuke vissessie met je broer is er niet. Zeker als je ook nog wat vis vangt en dan zo’n kanjerwijting die jou de dik verdiende prijs voor de grootste op gaat leveren. Mooi verslag en foto’s op een leuke stek (lijkt me).
  Groeten, Stefan

 10. ies > december 30, 2022

  Antwoord

  Hey Nico, Een echte bikkelaar kan men wel zeggen, in storm en regen er toch op uit, gelukkig met een mooie beloning van een op krachten gekomen wijting, top man dat is een eerste plaats, hij is je gegund. uiteraard voor jou en de jouwen een heel goed uiteinde en een fantastisch vis jaar in 2023. Uiteraard geldt die wens ook voor alle schrijvers en lezers van de site

 11. Hugo > januari 1, 2023

  Antwoord

  Hallo Nico,
  Dit is mooi om 2022 mee af te sluiten.Toch mooi wat vis gevangen met als kers op de taart een wijting van 38cm. Bij deze wens ik jou je familie en alle fishguppyers een gezond nieuwe jaar toe met mooie rammelende toppen🐟🐟🐟
  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *