Home Gastvissers Nico, Geepvisserij in Yerseke

Nico, Geepvisserij in Yerseke

Advertenties

Hey Peter en Visvrienden. Vanochtend kwam Jan mij ophalen om naar dezelfde stek toe te gaan waar Wij laatst met ze twee stonden. Toen hij hier was uiteindelijk zijn we op onze gemakje weg gereden en toen Wij op onze stek aan kwamen stond er nog niemand.

Ook was het water al een paar uurtjes aan het zakken en konden we onze hengel gereed zetten en met een onderlijn er aan van 2 meter. En met een stukje Geep ook aan  en ging de dobber kort daarna richting het zilte nat toe. En was het wachten of vandaag de Geep aanwezig was en na een uurtje zonder beet kreeg ik toen een beet maar deze zette niet door. Tegen 10 30 kreeg Jan beet en ja hoor hij haalde wel de Geep naar boven van 70 cm. Na 5 minuten later haalde ik ook een Geep uiteindelijk na boven en deze was 71 cm en die heb ik op de meetlint gelegd die wij hadden gehaald in Raamsdonkveer bij de Fauna.

En ook wat andere spullen daar omdat wij er eens graag naar toe wilde gaan. Verder kreeg Jan nog een beet maar helaas zette deze ook niet meer door en zijn Wij gestopt tegen 13.00

Omdat het zee water vlak was en geen stroming meer in het water zijn we naar huis terug gegaan , Het wel nu lekker in de Zon zitten en genieten van de rust aan de waterkant ook stonden uiteindelijk  nog drie man ook op de Geep te vissen maar die zag ik niks uit halen. En is het wachten tot de volgende keer als Wij er op uit gaan om weer een poging te gaan wagen.

 

Groetjes. Nico en Jan

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

10 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juni 2, 2022

  Antwoord

  Hey Nico, ben blij dat je missie eindelijk geslaagd is, een mooie dikke geep op het lint en met 71 cm, mooi van formaat.

  Geen problemen voor mij, als je het te moeilijk vind om het zelf te plaatsen, je hebt het in ieder geval geprobeerd en voor het vervolg, stuur je verslag gewoon naar mij en ben ik niet met vakantie, plaats ik het met veel plezier, ook voor de anderen die er problemen mee hebben.

  Ik zet je geep in de lijst!

  Groetjes Peter

 2. Gino > juni 2, 2022

  Antwoord

  Hoi Nico,

  de beoogde vis de geep vangen is altijd top toch…jammer dat er niet meer volgen en bij een enkeling blijft .
  Het zijn er wel mooie grote ! Als je lekker weer hebt is er niets beter dan aan de waterkant te zitten voor de hobby te beoefenen .
  Succes nog verder.

  grtjs Gino

 3. ies > juni 2, 2022

  Antwoord

  Hey Nico, ondanks dat het niet wild was toch weer lekker er op uit met het zonnetje op het bolletje. Daarbij dan ook nog een geep die mooi groot was en die zeker hoog op de lijst blijft staan. Duidelijk toch weer een dag waarbij je genoten hebt. Voor de volgende sessie een hele dag werk met de gepen toegewenst.
  Groetjes ies

 4. Stefan Groenheide > juni 2, 2022

  Antwoord

  Hey Nico, proficiat met deze vangst, mooi formaat geep hoor! Zal niet mee vallen om dit te verbeteren!
  Groeten, Stefan

 5. Eldert > juni 2, 2022

  Antwoord

  Ha Nico
  Het is je toch weer gelukt. Een mooie geep van 71 cm. Volgens mij kunnen we jou wel classificeren tot DE geepspecialist.
  Volgende keer nog een paar meer , gaat je vast lukken. Succes alvast
  Eldert

 6. Jack Jozen > juni 3, 2022

  Antwoord

  Hoi Nico
  Dat heb je toch weer mooi voor elkaar zo zie je de aanhouder wint en ook deze keer jullie Jan weer de broek opgedaan al twee keer met een centimeter het is een prachtige vis .
  Veul groetjes Jack.

 7. Nico > juni 3, 2022

  Antwoord

  Hoi Peter en Visvrienden. Bedankt allemaal weer voor jullie leuke reactie’s op mij vis verslag. Ik ben niet zo handig met de pc en zei Peter dat Ik de vis verslag maar gewoon in kan sturen naar de mail van hem wat ik altijd deed. Hij vond dit geen probleem en vind Ik netjes van Hem.

  Groetjes, Nico

 8. hugo > juni 3, 2022

  Antwoord

  Hoi Nico,

  Proficiat met deze mooie geep, spijtig dat je er niet meer kon vangen maar het blijft vissen he! Het zal voor de andere guppys moeilijk worden om er eentje te vangen van een nog groter formaat. Je hebt weer een mooie zonnige dag beleeft met je broer daar in Yerseke, dat kunnen ze jullie zeker niet meer afnemen man. Succes bij de volgende ronde.

  Groetjes Hugo

 9. Henry > juni 3, 2022

  Antwoord

  Hey Nico,
  Heerlijk met je broer aan de waterkant met ’n stralend zonneke op den bol, da’s gewoon genieten toch!!
  De platvis die momenteel gevangen wordt is veelal nog klein van formaat en de geep blijkt ook nog niet met z’n gehele familie aanwezig te zijn maar het begin van leuke vangsten komt zeker in zicht. Met deze geep kun je jezelf sowieso tot geepkoning der fishguppyers kronen, 71 cm is een prachtig formaat. Ik hoop dat je samen met je broer dit seizoen nog verschillende van deze prachtvissen uit het water kunt takelen.
  Groetjes, Henry

 10. Frank > juni 9, 2022

  Antwoord

  Hoi Nico,

  Mooie Geep is dat die je gevangen hebt en dan gelijk eentje van 71 cm,proficiat.
  Lossers heb wel meer bij het Gepen,maar jullie zaten wel lekker in het zonnetje te genieten van het mooi weer,dat is ook belangrijk hé.
  Veel succes volgende trip met misschien meer vis.
  Groeten Frank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *