Home Gastvissers Vissen aan Waarde

Vissen aan Waarde

Advertenties

Hey Peter en Visvrienden.

Eindelijk was het zo ver gisteren om eens met me vismaat Johan te kunnen gaan vissen want dit was vanaf 26 februari niet gelukt. Wij hadden eerst het aas op gaan halen bij de familie V. Dixhoorn en ook een praatje gemaakt te hebben. En zoals gewoonlijk zag het aas weer prefect er uit en dus op naar de waterkant toe en ook spraken we af waar we wilde gaan staan en omdat het getij niet goed was en Johan op tijd thuis moet zijn we naar waarde toe gegaan. Bij aankomst stond daar al een visser waar we wilde gaan staan en zijn we opgeschoven naar rechts toe en gingen de onderlijnen tegen 15.00 richting het zilte nat toe. Naar 15 min later haalde me Maat een klein baarsje naar boven en dat gaf ons moed om misschien wat meer vis te vangen vooral toen die ene man twee stuks tegelijk er uit haalde. Ja ik kreeg tegen 16.25 beet er daar zat ook een klein botje er aan en ook de wind van achter speelde ook mee dat de vangsten niet denderend waren die middag en was de eindstand Johan 3 kleine baarsjes en een klein tongetje van 20 cm .En Ik zelf had twee kleine baarsje en een klein botje

Vissen aan Waarde

Vissen aan Waarde

en een bot nog van 25 cm en alles terug gezet en was het toch een geslaagde middag ook al was het nog niet veel. En dat ik weer eens met me Maat had kunnen gaan vissen na zolang geleden en plezier gehad en hopelijk komen dan de wijting en schar na de kant toe maar moeten we nog even wachten hier op.

Groetjes Nico De Zeehondentemmer en Johan ut Boske.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > september 19, 2019

  Antwoord

  Hey Nico, weer lekker je hobby beoefend, mooi toch!
  Groetjes Peter

 2. Eldert > september 19, 2019

  Antwoord

  Bekende plek maar nu ver weg. Altijd wel wat te vangen hoewel het wel minder is geworden daar. Je hebt ieder geval weer een leuke sessie gehad met mooi weer zo te zien.

 3. Rob Torsk > september 19, 2019

  Antwoord

  Hey Nico en Johan,
  Leuk dat jullie na lange tijd weer eens samen zijn gaan vissen.Dat de vangst dan tegenvalt is jammer,maar als de wijting en schar komen met misschien een paar grote tongen,dan kunnen jullie je lol op hopelijk.Veel succes.
  Groetjes Rob,

 4. jack jozen > september 20, 2019

  Antwoord

  Hoi Nico en Johan jammer dat de vangst wat minder was zeker nu na lange tijd weer samen op pad maar het begin is gemaakt op naar de volgende rit groetjes Jack.

 5. Nico > september 20, 2019

  Antwoord

  Hoi Allemaal. Bedankt voor jullie leuke reactie op me verslag top.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 6. Henry > september 20, 2019

  Antwoord

  Halloo Nico en Johan,

  Ondanks de magere vangst op jullie (bijna) vaste stek toch samen weer heerlijk genoten aan de waterkant, daar gaat het tenslotte om! Een goede vangst bij jullie volgende sessie.

  Groetjes, Henry

 7. Jack Peelman > september 21, 2019

  Antwoord

  Bedankt weer voor je bericht Nico !
  Jammer van de mindere vangst, de aanwezigheid van Johan heeft dat ongetwijfeld gecompenseerd.

  Straks is de wijting er weer en kan je vol aan de bak.

  Groetjes,
  Jack

 8. hugo > september 22, 2019

  Antwoord

  Hallo Nico en Johan,

  De stek in Waarde lijkt een grote aantrekkingskracht op jou te hebben,maar nu wordt het wel tijd dat je er wat vis gaat uit sleuren he man hi hi,wat jennen he Nico..leuk dat Johan erbij was.Succes bij je volgende sessie.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *