Home Gastvissers Wie is Stefan Groenheide en Fishguppy waardebon

Wie is Stefan Groenheide en Fishguppy waardebon

Advertenties

Hoi Peter en fishguppies,

 

Eerst een beetje over mezelf, ik ben 43 jaar, woonachtig in Krimpen aan den IJssel met mijn vrouw en 2 dochters van 7 en 11 jaar, mijn andere sport/hobby is tafeltennis, wat momenteel en een groot deel van afgelopen jaar niet mogelijk was om te beoefenen, nou dan is het heerlijk om weer wat vaker te gaan vissen! Ik werk als transportplanner zeecontainers en ga na ruim 10 jaar per 1 april bij een nieuwe werkgever aan de slag, omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging.

 

Aangezien ik best wel competitief ingesteld ben heb ik afgelopen jaar geprobeerd om wat mooie vissen te vangen en dit heb ik best vaak geprobeerd, vandaar de prijs voor de meeste verslagen.
Ik vind het erg leuk om mijn ervaringen met jullie te delen en ook een mooie foto erbij is altijd leuk
natuurlijk, het hoort inmiddels gewoon bij de visdag.

 

Afgelopen woensdag ben ik met de door Peter van Fishguppy opgestuurde waardebon naar Supercatch geweest en heb wat klein materiaal voor de platvisvisserij aangeschaft als ook eindelijk een onderlijnen map. Voorheen deed ik mijn onderlijnen wikkelen om piepschuim of in een oud onderlijnen plastic hoesje.

Dit is veel prettiger natuurlijk, ook heb ik alvast wat kunstaas, gevlochten lijn en fluorocarbon lijn voor de zeebaars aangeschaft  welke ik in mei en juni weer wil gaan belagen op de pier van Hoek van Holland.

Peter nogmaals hartelijk bedankt!! Ook voor de tip betreft de gamakatsu haken, jammer dat ik maar 3 pakjes van 7 haken gekocht heb, maar dat komt nog wel goed een andere keer.

Dankzij jullie (vooral van Peter) tips merk ik dat ik steeds wat beter ga vangen en ook verder gooi inmiddels met de gevlochten lijn.

 

Over het algemeen probeer ik in goede tijden eens in de 2/3 weken te gaan vissen, als ik een weekje vrij heb uiteraard wat vaker.

 

Dit wilde ik graag even delen met jullie. Ook lijkt het me leuk om eens met andere collega fishguppie(s) af te spreken om te gaan vissen. Nu ben ik in hoofdzaak alleen, soms prettig, soms ook eenzaam.

 

Met vriendelijke groeten,

Stefan Groenheide

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

13 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > maart 27, 2021

  Antwoord

  Stefan, echt superleuk, hier word ik nu ook blij van!
  Mooie omschrijving van jezelf en je gezin.

  Groetjes Peter

 2. gino > maart 27, 2021

  Antwoord

  Stefaan,

  aangename kennismaking Stefaan en familie ! Ja lijkt mij ook eens tof om met de Fishguppy`s te gaan vissen, stel je dat voor dat wordt toch een leuke boel….
  En idd Mario van Supercatch is een toffe kerel zoals je in je vorige verslag aangaf, ben er enkele weken terug ook voor de 1ste keer geweest en is zeker niet de laatste keer geweest .

  grtjs Gino

 3. ies > maart 27, 2021

  Antwoord

  Hoi Stefan,
  Altijd leuk Om wat inzicht te krijgen in het leven van mede hobbyisten zeker als het op die vlotte manier beschreven wordt zoals we gewend zijn van je topverslagen.
  Groetjes Ies

 4. Jeff > maart 28, 2021

  Antwoord

  Hej Stefan,

  Dit is nou precies het praatje bij het plaatsje waar ik een tijd terug over begon!
  Heel leuk verwoord!!
  Maar willen de meiden niet mee?

  Ik zal ook eens een autobiografie gaan schrijven. Mocht iemand het leuk vinden om te lezen..

  Eigenlijk zitten wij ook maar een stukkie uit elkaar, mocht je weer eens een dagje willen gaan en genieten van de rust met 3 kinderen erbij? Dan stellen wij ons beschikbaar!! Lijkt mij gezellig en de jongens ook en anders doen ze maar net alsof! Haha

  Jeff

 5. Leen > maart 28, 2021

  Antwoord

  Zou leuk zijn inderdaad om met alle schrijvers is een middagje aan de waterweg te zitten
  Groetjes leen

 6. Stefan Groenheide > maart 28, 2021

  Antwoord

  Hey Jeff, de meiden staan nog niet echt te popelen om wormen aan een haak te doen en een vis van een haak te halen, de oudste wil wel mee, lijkt me leuk om eens af te spreken als het ietsjes warmer wordt, denk dat jou boys mijn dochter wel wat kunnen leren! Kan ik mooi nog wat van jou leren, haha.

  Groeten, Stefan

 7. Jeff > maart 28, 2021

  Antwoord

  Hé Stefan,

  Nou dan gaan we dat doen!
  Kunnen we van elkaar wat leren! Jij hebt een paar jaar meer ervaring..
  Vooral een beetje lol trappen met z’n allen.
  Dan misschien eens samen naar die pier van jou!?
  Ik laat de oudste de aasnaalden vol zetten en de twee jongste doen eventuele vis in de emmer of terug. Ik mag alleen maar werpen, voor taxi figureren en sponsoren..gheghe

 8. Jack Jozen > maart 28, 2021

  Antwoord

  Hoi Stefan.

  Dat levens verhaal heb je prachtig verwoord geniet maar van het leven en van je gezin het leven kan ooh toch zo kort zijn. .Ja Henry en ik hebben onze bonnen ook verzilvert bij Mario maar dat gaan wij verwerken in ons eerste visverslag hopelijk binnenkort want dat zou mijn Vrouwtje ook gewild hebben dat ik daar mee door ging heel veel groetjes Jack.

 9. Nico > maart 28, 2021

  Antwoord

  Leuk dat je een mooi verhaal van je zelf en familie goed heb verwoord klasse man. En ook nog spullen heb gekocht bij Mario van die waardebon die Jij heb gekregen van Peter en op de foto gezet. En ook wat er eerder in het berichtje sta lijkt me leuk om met alle fishgupper’s schrijvers. Een keer met ze allen naar de waterkant toe te gaan om te vissen dan.

  Groetjes De Zeehondetemmer.

 10. Eldert > maart 28, 2021

  Antwoord

  Ha Stefan
  Leuk hoe je dit hier heb geschreven.
  Ik wist niet dat er een Fishguppyer zo dicht bij me in de buurt woonde . Wie weet kunnen wij eens wat afspreken. Of zien we elkaar eens aan het water. Zelf zou ik wel veel meer willen gaan vissen maar het ontbreekt me gewoon aan vrije tijd. Groet Eldert.

 11. Henry > maart 28, 2021

  Antwoord

  Hey Fishguppyers,

  Wat ‘n verhalen allemaal, natuurlijk is het hardstikke leuk om je vis belevenissen en kennis met elkaar te delen. De meeste van ons kennen elkaar inmiddels via foto’s, sommige zijn gewoon niet ontdekte sterren, maar we hebben allemaal wel dezelfde hobby, ZEEVISSEN.!!Uiteraard doet ieder dat op z’n eigen manier en dat maakt deze site zo ontzettend leuk. Mede dankzij de inzet van Peter en webmaster Paul kunnen wij genieten van elkaars belevenissen aan de waterkant en uiteraard is het hardstikke leuk als iemand je tijdens het aas steken of vissen je herkent als schrijver van Fishguppy. Ik denk dat als alle schrijvers gezamelijk aan de waterkant zouden zitten er niet meer gevist, maar alleen gezeverd en gedronken wordt maar……ook dat lijkt me Supergezellig !! Het lijkt erop dat ondanks de corona de vangsten toch wat aan beginnen te trekken, onze vriezer is leeg dus…….we gaan ervoor!!!!

  Groetjes, Henry

 12. Hugo > maart 29, 2021

  Antwoord

  Hallo Stefan,

  Leuk om jou en je familie wat beter te leren kennen. Ik ben persoonlijk nog nooit bij supercatch geweest maar ga daar zeker eens binnenspringen binnenkort. Ooit zullen we elkaar wel eens tegenkomen aan de waterkant, zou ik zeker leuk vinden om wat verhalen te wisselen. Maar met de ganse bende eens te samen komen in betere tijden bij een hapje en een drankje zou ook wel eens leuk zijn ,wat zou er dan vis gevangen worden ha ha.

  Groetjes Hugo

 13. Kees Michielsen > maart 31, 2021

  Antwoord

  Hallo Stefan,

  Leuk om zo kennis met je te maken!
  Een fishguppy visdag is inderdaad een leuk idee 😊
  We zijn al eens met een aantal fishguppys met de boot op tong gaan vissen, was een erg leuk evenement!

  Groeten,
  Kees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.