Home Gastvissers Nico, vissen aan West kapelle

Nico, vissen aan West kapelle

Advertenties

Hoi Peter en Medevissers. Hier is weer een verslagje die we hebben gevist bij Westkapelle op donderdag. Het was weer vanaf 8 Januari dat Ik met me broer heb gevist. En hij had mij gevraagd of Ik met Hem mee wilde gaan en de keuze was snel gemaakt. Eerst op tijd naar de Familie Dixhoorn gebeld voor het aas te bestellen 5 en 6 ons pieren.

En die kwamen we ophalen tegen 9 uur donderdag ochtend zodat we dan op ons gemakje naar Westkapelle toe gingen. Bij aankomst wilde we op ons stekkie gaan staan maar daar bleek al zowat 6 man te staan vissen. En wat nu in overleg met Jan zijn wij maar een stuk terug gereden voor dat paviljoen en daar ons geluk eens te gaan proberen. Ook was het water nog aan het zakken en zal het tegen 11. 50 op zijn laagst zijn. Daar hadden wij plek genoeg niemand zien staan vissen en konden wij eerst een hengel optuigen. Jan was er rap er bij omdat hij al tegen 10.35 zijn onderlijn richting het zilte nat toe gooide en Ik volgde 5 min later. Na zowat 5 min kreeg ik al beet en daar bleek een klein Scharretje er aan te zitten en Jan volgde toen ook met een klein Scharretje.

Wij hadden eerst nog een rode pak aan maar later na een paar uurtjes hebben we deze uitgetrokken. Omdat het te warm werd hier in en toen maar in een dunne broek en dus Jasje gestaan hebben. Het Weer was uitstekend veel zon en geen wind aan de waterkant en dus konden we de hengels lekker heel hoog naar boven zetten. Wat wel lekker opviel deze keer geen enkele Wijting gevangen vandaag alleen maar Schar en Botjes en niks anders.

Ook waren de beten niet massaal maar dat mocht de pret niet deren het was lekker in de zon staan. Uiteindelijk hebben Jan en Ik nog met 4 uurtjes opkomend water gevist half tij. En verder daar ook niks kwijt geraakt en met liftloodje er was goed te doen en kwam deze al snel boven water met opdraaien. En kon de vis er goed aan zien en had Jan toen wij waren gestopt tegen 16.15  totaal 6 Scharren en 2 Botjes en ik Zelf had 12 Scharren en 1 klein botje. En was deze dag weer toch goed geslaagd en toch weer lekker er op geweest samen. Voor de andere Medevissers trek er op uit en vooral zo een Weer want het beter aan de waterkant ter staan dan thuis zitten daar vang je niks.

Groetjes Nico.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Fishguppy > februari 2, 2024

  Antwoord

  Ha Nico, dat ziet er weer lekker uit, je bent onklopbaar tegenwoordig.
  Jammer dat je favo stekje bezet was.
  Ben wel benieuwd of je materiaal hebt verspeeld? Eet smakelijk zou ik zeggen en je vrouw ook.
  Grtjes Peter

 2. Leen > februari 2, 2024

  Antwoord

  Hoi Nico
  Dat is weer lekker wat vis op de kant
  Met een lekker zonnetje erbij is het goed toeven aan de waterkant
  Groetjes.leen

 3. ies > februari 2, 2024

  Antwoord

  Hey Nico, heerlijk man fantastisch zonnig weer, regelmatig beet en vis op de kant. Meer heeft een mens niet te wensen. Mooi in beeld gebracht door goede foto’s. Dat zijn de verslagen die we graag lezen. Uiteraard meer van zulke dagen toegewenst.
  Groetjes Isaac

 4. Eldert > februari 2, 2024

  Antwoord

  Ha Nico
  Weer lekker op stap geweest met je broer . Met zulk weer en zulke vangsten is het dubbel genieten. Maar voor jullie is het ook best een eind rijden denk ik? Wedstrijdvissen, doe je dat ook nog ?
  Succes de volgende keer en o ja…. mooi verslag met mooie foto’s Nico.
  Groet, Eldert

 5. Jack jozen > februari 2, 2024

  Antwoord

  Hoi Nico.
  Dat was toch weer eens mooi vistochtje samen met je broer en toch weer meer gevangen zo leer je de meester kennen Ha. Jullie hebben een mooie dag uitgekozen wat weer betreft en toch ook nog vangsten er zijn wel eens mindere dagen geweest en zoals altijd bij jou verslagen hele mooie foto,s op naar de volgende sessie.
  Heel veul groetjes Jack.

 6. Hugo > februari 2, 2024

  Antwoord

  Hoi Nico,
  Jullie hebben er een zonnige visdag opzitten daar aan de baaiweg. En een mooie portie panvis gevangen top man. Veel succes bij jullie volgende trip.
  Groetjes Hugo

 7. Henry > februari 2, 2024

  Antwoord

  Hey Nico,
  Een mooi verslag van jullie belevenissen in Westkapelle 👍Altijd jammer als je geplande stekje bezet is maar gelukkig hebben jullie vlakbij toch nog ‘n leuk plaatsje kunnen vinden. Wat wil ‘n mens nog meer, 🎣met ‘n lekker 🌞op je bol en daarbij ook nog enkele maaltjes lekkere 🐟🐟vangen. Ik wens je bij je volgende visserij wederom ‘n goede vangst en voor nu, SMAKELIJK ETEN!!
  Groetjes, Henry

 8. Stefan > februari 2, 2024

  Antwoord

  Lekker gevist Nico en een mooi verslag voor ons, de stek ziet er mooi uit hoor, laat de schar smaken!
  Groeten,
  Stefan

 9. Nico > februari 3, 2024

  Antwoord

  Hoi Peter en Medevissers. Allemaal weer bedankt van jullie leuke en hart verwarmde
  reactie’s op mij verslag top. En Eldert wij zijn gestopt met die wedstrijden vissen.

  Groetjes De zeehondentemmer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *