Home Even niet vissen Nieuw vistalent in opkomst

Nieuw vistalent in opkomst

Advertenties


Beste visvrienden.

De kogel is door de kerk, na lang zoeken naar hengels, hengelcombinaties en noem maar op, ben ik dr uit. Gisteravond weer eens langs Peter geweest. Zoals altijd hartelijk ontvangen, n paar natte kletsen en de toon was weer gauw gezet. Ik had nog even aan de inwendige mens gedacht, immers eten moeten we allemaal. Dus n paar konijnen, duivenborst, soepduiven en n lekkere wilde gans gaan er bij Peter en Marian wel in. Daarbij weet Peter n suikerbiet nog lekker te bereiden dus dat komt wel goed. Ik werd uiteraard voorzien van de nodige kiloos lekkere vis. Peter had nog n paar mooie strandhengels in de aanbieding, Sportex Carbon 4,5 meter, 2 stuks. In goede staat en voor n spotprijs, dus daar was hij snel vanaf. Kreeg ik er ook nog 2 Shimano GT 8000 bij.

Ik helemaal in de wolken. Vandaag de hele dag besteed aan poetsen, invetten, materialen kopen dus nu weer helemaal up to date. Ook nog even de vispas geregeld, noodzakelijk toch. Ik ben dr klaar voor. Ik hoop jullie nog n keer tegen te komen aan de waterkant en nog veel van jullie te leren.

Groeten Johan

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

 1. Peter(fishguppy) > augustus 4, 2011

  Antwoord

  Hoi Johan,
  helemaal geweldig dat je het zo op prijs stelt, je nieuwe visuitrustig.
  Ik vind et ook helemaal geweldig, het aankomende jacht(snoep)reisje van 5 t/m 8 oktober naar Oost-Duitsland, waar we er nog een paar drinken op mijn 51ste verjaardag die op 8 oktober valt!
  Tot gauw!

  Groetjes peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *