Home Strand en kantvisserij Nieuwe hengel, Vercelli Enygma Atlas, uit proberen

Nieuwe hengel, Vercelli Enygma Atlas, uit proberen

Advertenties

Beste visvrienden, na het debacle afgelopen vrijdag, hengel gescheurd, 1 molen defect,  moest ik van mijn vrouw(echt waar) toch maar een nieuwe hengel en molen kopen, ondanks dat ik er eigenlijk genoeg heb.

Gisterenavond op afspraak bij Mario van SuperCatch, voor uitleg en een eventuele aankoop, samen met mijn makker Frank.

Bij Frank zat de twijfel er nog in, bij mij niet en ik heb de Vercelli Enygma Atlas , samen met de nieuwste Shimano Ultegra 14000, meegenomen en als ik er voorzichtig mee was, mocht ik de hengel terug brengen als hij niet beviel. Mario heeft er van een bulkspoel gevlochten lijn opgezet en de reserve spoel ga ik vullen, met 18/100ste WFT, als ik deze thuis heb van Havfiske.

De hengel is eigenlijk heel goed bevallen, beter dan verwacht, alleen ik hoor en jullie waarschijnlijk ook op het filmpje, de lijn aflopen en dat duid op weerstand, dus verwacht een nog beter resultaat met het vissen met WFT lijn.

Ik hoop dat jullie het filmpje leuk vinden?

Groetjes Peter

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

10 reacties

 1. Gino > mei 12, 2021

  Antwoord

  Hoi Peter,

  veel succes alvast met de nieuwe hengel en molen komt vast goed !En gelijk even testen met terug breng garantie is een prima service van Mario (Supercatch) !!
  En wat heb jij geluk met zo een vrouwtje zeg….

  grtjs Gino

 2. ies > mei 12, 2021

  Antwoord

  Hallo Peter, allereerst wens ik je veel vangst en visplezier met de nieuwe hengel. Het kan optisch zijn maar eigenlijk vond ik je wat dicht bij die kabels staan en dat gaf mij even de rillingen, maar nogmaals veel plezier ermee.
  Groetjes Ies

 3. Peter(Fishguppy) > mei 12, 2021

  Antwoord

  Hahaha Ies, ja dat is zeker optisch, stond er zeker een 100 meter voor en gooide recht vooruit, dus 100 meter ervoor, maar idd, het zou niet plezierig zijn, mocht je erin werpen, met die carbon hengels. Ik ben er blij mee mannen!

  Groetjes Peter

 4. Stefan Groenheide > mei 12, 2021

  Antwoord

  Ziet er goed uit, Peter. Daar ga je vast veel plezier aan beleven!

 5. Nico > mei 12, 2021

  Antwoord

  Hoi Peter. Heel veel plezier met je nieuwe hengel en dat je daar mee veel vissen naar boven mag halen. Maar
  Ik denk dat het wel zal lukken dus in zegenen wordt het hoor.

  Groetjes De Zeehondetemmer.

 6. Henry > mei 12, 2021

  Antwoord

  Hey Peter,

  Een mooi filmpke van je nieuwe aanwinst, als je zo’n nieuwe hengel ziet zou je bijna expres ( per ongeluk) op je huidige hengel vallen maar…….helaas heeft niet iedereen zo’n vrouwtje dat zegt: Ga maar ’n nieuwe kopen!! Ik wens je veel visplezier en uiteraard goede vangsten met je nieuwe hengel en molen.

  Groetjes, Henry

 7. Frank > mei 12, 2021

  Antwoord

  Dat wordt weer knallen naar de horizon.🙈😅

  Groetjes Frank

 8. Eldert > mei 12, 2021

  Antwoord

  Ha Peter
  Als ie net zo gooit als zn broertje, de enygma besta, die ik heb , dan heb je echt een superkanon. Ik ben er zeer tevreden mee ieder geval. Ik wens je veel plezier en veel vangsten er mee.
  Groet Eldert

 9. Fishguppy > mei 13, 2021

  Antwoord

  Hey Eldert, ik heb toevallig die Besta in mijn handen gehad en het was niet mijn smaak, te zwaar naar mijn zin, ik ben meer van het moderne lichte spul, maar gelukkig is er voor ieder wat wils! Wat ik al vaker benoemd heb, ik ga om vis te vangen en niet om aan de overkant te gooien, al zou het wel gemakkelijk zijn als je het kon, maar die hengel moet nog uitgevonden worden en de persoon ook.

  Groetjes Peter

 10. Jack Jozen > mei 13, 2021

  Antwoord

  Hoi Pedro

  Ik had mijn reactie vergeten maar niet slecht bedoeld, maar aan de zwiep te zien word knallen gooi je daar niet naar de overkant ,maar welke worp gebruik je hier altijd want je komt toch altijd een super eind. Maar je was wel echt je best aan het doen he want jullie Marian stond er Ha en die gaf toch de toestemming. Veul groetjes Jack.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *