Home Gastvissers Maup aan Dishoek

Maup aan Dishoek

Advertenties


Hoi Peter ,

Gisterenavond wilde ik gaan vissen op Walcheren, dus heb ik het zeepiertje in Yerseke gebeld en kon ik om 20:00 nog pieren halen. Voor 11 euro 50 had ik een halve kg wat een service en dat op zondagavond. Eigenlijk wilde ik gaan vissen in Zoutelande maar na een ingeving en advies van de pierenman besloot ik te gaan vissen aan Dishoek, opgang van strand paviloen de zilvermeeuw.

Maup aan Dishoek

Geen enkele andere visser te bekennen rechts van een palerij gaan staan met afgaand water en na genoeg windstil. Ik viste met de ene hengel met gevlochte lijn en met de andere nylon. Als snel had ik op de gevlochte lijn een klapperende top, en de eerste schar was binnen. Ook op de andere hengel ving ik al direct een schar.

Maup aan Dishoek Maup aan Dishoek Maup aan Dishoek

De hele avond ving ik voornamelijk schar en af en toe wat wijting met opkomend water werden de scharren kleiner en de wijtingen groter.

Maup aan Dishoek Maup aan Dishoek

Maup aan Dishoek

Maup aan Dishoek Maup aan Dishoek

Maup aan Dishoek

Maup aan Dishoek Maup aan Dishoek

Uiteindelijk heb ik 7 grote scharren en 2 flinke wijtingen meegenomen. Een ongeveer even zo groot aantal terug gezet omdat deze wat kleiner van formaat waren. Het was een prachtige heldere avond met veel vallende sterren,in tegenstelling tot de terugreis die een grote mistsoep was. Jammer dat je niet mee kon vanwege je griep,.ik hoop dat je heel snel weer beter wordt.

Groetjes Maup

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

6 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > november 19, 2012

  Antwoord

  Hoi Maup,
  het gaat al stukken beter!
  Had ik geweten dat je toch gegaan was, had je bij mij ook om de leeglopers kunnen komen, maar ja dat is achteraf.

  Groetjes peter

 2. Werner V > november 19, 2012

  Antwoord

  Best leuk gevangen Maup en helemaal alleen op het strand is ook wel eens plezierig.

  Grtz
  Werner V

 3. Werner R. > november 19, 2012

  Antwoord

  Hey Maup,

  Mooie maatse scharren zie ik op de foto!
  Toch weer een lekker maaltje verse vis, daar doen we het voor niet dan?
  Ook weer geen gul kunnen vangen zie ik, normaal is dishoek toch ook een goede stek voor gul dacht altijd?
  Maar ja alles is wat aan het verschuiven misschien komen ze nog wel?

  Groeten Werner R.

 4. Johan het (loze) vissertje > november 19, 2012

  Antwoord

  Hoi Maup

  Mooi verslag, en nog meer vis als in de Europoort.

  Gr.

  Johan het (loze) vissertje

 5. huib > november 19, 2012

  Antwoord

  Leuk gevangen Maup!
  Zit je daar niet veel vast bij dishoek?

  Groeten,Huib

 6. Maup > november 19, 2012

  Antwoord

  Hoi Huib,

  Ik heb een keer vastgezeten,maar op sommige stukken zit je vaker vast,dan moet je gewoon een stukje opschuiven,wel gebeurt het vaak dat je een haak kwijt bent,ik weet niet of die lossnijd op mesheften die daar misschien zitten.

  Groetjes Maup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *