Home Gastvissers Oosterschelde baars met Jack Peelman

Oosterschelde baars met Jack Peelman

Advertenties

Hoi Sportvisser,

Afgelopen weekend weer lekker gevist.

Vrijdag middag haalde ik anderhalve kilo steekzagers bij de familie Dixhoorn, zoals steeds zorgden deze mensen voor de beste kwaliteit die denkbaar is. Het is ronduit fijn om te zien welk genoegen Laurens erin schept om het beste van de Zeeuwse wadden aan zijn klanten te bieden.

Vrijdagavond zou ik met Mario en Sjaak aan de slag gaan in een poging enkele baarzen te strikken. William ging solo een andere stek bevissen. Het was alweer een hele tijd geleden dat we nog een keer met Sjaak samen konden vissen, door medische redenen kan Sjaak er voorlopig even niet meer zo vaak bij zijn.

Van zodra het donder werd, de gebruikelijk actie van ondermaatse baarsjes op onze stek. Heel af en toe kwam er een maats visje boven, groter dan 45cm. hebben we ze echter zaterdag niet gezien.

Oosterschelde baars met Jack Peelman

Zaterdag was eigenlijk de bedoeling om met William enkele West-Kapelse tongen uit hun habitat te plukken. Het weerbericht waarschuwde ons tijdig niet aan dit avontuur te beginnen, een ZW 4 – 6 is niet prettig als je’m schuin op kop krijgt.

Plan B dus, William ging met enkele neefjes en nichtjes vissen op het Schelderijn kanaal. Ik ging samen met Mario nog een keer baarzen. We kregen zowat hetzelfde resultaat als vrijdagavond, veel ondermaats spul maar,… Mario zou Mario niet zijn als hij niet weer aan de haal ging met een mooie vis.

Een Oosterschelde spierbundel van 65cm. gaf mijn maat enkele minuten top hengelsport.

Oosterschelde baars met Jack Peelman

Chapeau maat, alweer mijn broekje uitgevist !!!

Nog een stukje randanimatie in dit bericht; Zaterdag slaagde ik er weer een keer in om onderuit te gaan op de spekgladde dijk, een pijnlijke kont waar ik ongetwijfeld nog een aantal dagen plezier van ga beleven tot gevolg,…

Groetjes, Jack Peelman

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juli 31, 2017

  Antwoord

  Hey mannen, toch weer lekker gevist en zo’n mooie baars op het eind, maakt toch de avond/nacht weer goed en uiteindelijk gaat het bij de meeste om het vissen en de vangst is mooi meegenomen!
  Neem genoeg paracetamol Jack, voor de pijn bestrijding.
  Groetjes Peter

 2. jack jozen > juli 31, 2017

  Antwoord

  Hoi Jack dan hebben jullie toch weer een mooi weekend achter de rug,met ook nog een vis voor de pan een mooi verslag met mooie foto,s,alleen ik mis wel jou slaapje vandaar natuurlijk je schuiver op de dijk groetjes Jack.

 3. Nico > juli 31, 2017

  Antwoord

  Hey Jack. Niet zo mooi om uit te glijden je kan slecht terecht komen. Ja dan ook zoals gewoonlijk mooie foto’s genomen van jullie en van de vis. Ook een leuk verslag alweer van gemaakt.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 4. Henry > juli 31, 2017

  Antwoord

  Hallooo Jack,

  Een leuk verslag van jullie visweekend.
  Tot slot nog een prachtige baars van 65 cm is natuurlijk een mooie afsluiting van deze sessie. En ja, niet alleen de palingen zijn glibberig en glad…..da voelde as ge ene schuiver maakt en ge valt op oew gat!!!!

  Groetjes, Henry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *