Home Gastvissers Pluggentijd met Jack

Pluggentijd met Jack

Advertenties


Hoi Sportvissers,

Afgelopen weekend weer aardig gevist, drie sessies van ieder een uur of 4. Vrijdagavond met de boot van Hans op de Oosterschelde geweest, ook maatje Mick vergezelde ons nog eens een keer. Om kort te gaan, ‘t was niet veel, op het beoogde stekje konden we door omstandigheden niet vissen dus werd het eerder een zoektochtje. De diverse driftjes leverden niet al te veel vissen op, ik ving er drie, Hans één en Mick geen,… Niet getreurd echter want enkele uren later stonden we er alweer, deze keer vanaf de kant in vol gezelschap. Langsheen de dijk volop vissers, gelukkig allen bekende, van de zes vissers werden er 7 baarzen gevangen, Mario had de mooiste met 62 cm., tevens had hij er de meeste, hij ving er drie.

Pluggentijd met Jack

Ikzelf had er één zaterdagochtend, Hans had er twee. Zaterdag was het onze maandelijkse pro staff dag bij Hengelsport Van der Poel,… ook dit was weer reuze gezellig en we konden weerom diverse klanten van een extra woordje uitleg en demonstratie langs het water voorzien. Er leuk dat hierop de nodige respons komt !!! Vanochtend het weer geprobeerd, ik liet de shad voor één keer voor wat ze zijn en kreeg al snel bevestiging dat dit een juiste keuze was. Maatje Hans die was er ook bij, en samen beleefde we weer eens een ochtendje pluggen plezier zoals voorgaande jaren,… Heerlijk !!! We vingen onze baarzen voornamelijk op de Zonk Gataride 120, doordat deze ondiep lopende plug zo in de smaak viel besloot ik er na een poosje weer eens een sub walk van Rapala aan te knopen,… na twee mooie baarzen van ca. 50 cm. knalde er weer eens een echte op,..

 Pluggentijd met Jack

Weer eens een echte superbaars!

Heerlijke najaarsbaarzen !!!

 

Groetjes, Jack Peelman

Pro Staff St. Croix

Hengelsport Van der Poel Yerseke

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. Peter(fishguppy) > september 11, 2011

  Antwoord

  Hoi Jack, leuk weer om te lezen, dat ze er nog zitten!
  Maar voorlopig zijn ze alleen weg gelegd voor de specialisten!

  Groetjes peter

 2. huib > september 12, 2011

  Antwoord

  Mooi gedaan Jack!

  Grt Huib

 3. Hans > september 12, 2011

  Antwoord

  Het was weer ouderwets genieten maatje.

  Hopelijk kunnen we er komend weekend weer wat strikken. Vrijdagavond wilt mijn zoontje weer mee, dus zal ik wel weer met de zager aan de slag gaan. Is voor die kleine al snel wat leuker omdat je er dan gewoon meer vangt.

  Zondag wil ik weer effe met de plug, we spreken elkaar wel weer maat.

  Leuk verslagje.

  greetzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *