Home Gastvissers Nico, vissen aan Waarde

Nico, vissen aan Waarde

Advertenties

Hey Peter en Visvrienden. Ook zijn wij gisteren ochtend met ze twee eerst pieren gaan steken voor vandaag en zijn we in verband met het virus met twee auto’s er naar toe gereden. Wij zijn lekker dichtbij huis geweest namelijk bij Sint Philipsland en was het water al heel ver weg toen we daar aan kwamen en hadden we tijd genoeg er voor. Na een droge stuk gevonden hebben gingen Wij beide aan de slag en op afstand zodat we zeker geen contact hadden he met mekaar zekerheid voor alles. We zijn uiteindelijk gestopt met steken tegen 11 uur en hadden denk ik zeker een 8 ons pieren gestoken samen voor ons beide samen. En zijn tegen de middag om na de stek toe gereden waar we wilde gaan staan en was het water net aan het opkomen en de tijd hadden om de hengels twee stuks op onze gemak gereed te zetten. Tegen 12.55 ging de onderlijnen richting het zilte nat toe en was het afwachten of we vis gingen vangen. En dat zal wel Bot zijn en daar bijna helemaal geen schar te vangen is maar voor ons maak dat niet als we maar lekker aan de waterkant kunnen staan en een eind van mekaar af .

Nico, vissen aan Waarde

Na zowat 13 min kreeg ik een beet en daar zat een bot er aan en dus nu ga het gebeuren ja niet met de vissen maar met het volk wat ineens massaal aan de dijk kwamen. Er stonden welgeteld tussen de 15 of 20 man aan de kant. Dat is gekomen dat iemand een verslag op de andere site had gezet met foto’s er bij dat Hij daar goed bot had gevangen .Wij zijn uiteindelijk gestopt de visspullen in de auto en naar Waarde 15 toe gereden was vlakbij en toen Wij de dijk overkwamen stonden 5 jongetjes te vissen en heel ver van ons van dan. Dus toen de hengels weer klaar gezet en toen dat uiteindelijk was gebeurd gingen daar tegen 15.00 de onderlijnen richting het zilte nat en met de wind van achteren. Moet zeggen dat het ook nog springtij was vanmiddag maar dat mocht de pret niet deren maar met de vangsten was het niet denderend namelijk Jan had 2 kleine botjes gevangen en ik zelf had er maar drie stuks en na de foto’s gelijk terug gezet.

Nico, vissen aan Waarde

Toch lekker samen uitgewaaid en denk dat we nog even moeten wachten tot de schar terug is gekomen en dan van het strand te gaan proberen. En hopelijk dan met weer veel foto’s er op want nu was het karig maar doe me best he en wacht op de vangstberichten die dan ga aan trekken hopelijk dan.

Groetjes Nico de Zeehondetemmer.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > maart 29, 2020

  Antwoord

  Hey Nico, toch weer lekker weg geweest en gevist!
  Het viel me vorige keer al op, dat je foto’s een aparts formaat hebben, namelijk vierkant, weet niet of dat aan je camera ligt of aan de instellingen?
  Wil je in het vervolg je foto’s weer insturen op 800×600 pixels, wat je de eerste malen ook deed, maar nu al weer een tijdje niet meer, scheelt mij werk!

  Groetjes Peter

 2. hugo > maart 29, 2020

  Antwoord

  Hallo Nico,

  Een dagje aan de waterkant is toch altijd beter dan een dagje binnen zitten hé!Toch een leuke dag beleeft dat is wat telt in deze trieste tijden.In Belgie mag men momenteel niet meer vissen!!!Succes bij je volgende visdag.

  Groetjes Hugo

 3. jack Jozen > maart 29, 2020

  Antwoord

  Hallo Nico wat lees ik zelf pieren gestoken super de visdag begint een beetje te lijken hoe wij Henry en ik de visdag indelen.Jammer dat jullie moesten verhuizen maar jullie zijn toch mooi een dagje op pad geweest.Binnenkort zullen de vangsten wel weer gaan aantrekken,hou het verder gezond veul groetjes Jack.

 4. Stefan Groenheide > maart 29, 2020

  Antwoord

  Hoi Nico, jammer van de drukte op je 1e stek, ja, het risico van een verslag met goede vangsten is altijd drukte op de stek. Zeker in deze toch iets mindere periode. Maar lekker samen er op uit geweest met een zonnetje erbij is toch fijn. Alvast suc6 gewenst voor je volgende sessie

 5. Henry > maart 30, 2020

  Antwoord

  Hallooo Nico,

  Ondanks de coronaperikelen toch samen er op uit om efkes lekker uit te waaien aan de waterkant, Super. Ook evenals wij eerst wat gymoefeningen gedaan en hiermee toch bijna ‘n kilootje verse piertjes naar boven gegraven, da’s een prima begin van de visdag.Springtij is meestal niet bevorderlijk om te hengelen maar jullie hebben samen toch weer ‘n leuk dagje achter de rug en daar gaat het tenslotte allemaal om. Let goed op jullie gezondheid en voor de volgende keer; GOEDE VANGST !!!

  Groetjes, Henry

 6. Eldert > maart 30, 2020

  Antwoord

  Ha Nico
  Wat kun je nu in deze periode het beste doen…. juist ja, vissen.
  Blijf gezond en blijf schrijven he .

 7. Nico > maart 30, 2020

  Antwoord

  Hallo Peter en Visvrienden.Zoals gewoonlijk allemaal bedankt weer van jullie leuke reactie’s op me visverslag. En Hugo hoop dat jij weer zo snel mogelijk weer mag gaan vissen.En Eldert ik blijf schrijven hoor komt goed van deze kant en allemaal ook gezond blijven aan die kant daar.

  Groetjes de Zeehondetemmer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *