Home Gastvissers Waterweg, De Landtong, met John

Waterweg, De Landtong, met John

Advertenties


Hoi Peter,

Landtong,

10-09-11 Ik heb een hele tijd geen berichten meer gestuurd omdat er gewoon weinig viel te melden, of ik was vergeten foto’s te maken etc. Na een aantal weken de vangstberichten te hebben bekeken op diverse site’s toch maar besloten zelf eens gericht op de gul te gaan vissen en te kijken of ze er al zijn op de Waterweg. Aangekomen aan de waterkant om 14.00 uur (15.35 hoog), zijn er weinig vissers te bekennen. Mijn buurman gaat net weg dus ik blijf met nog maar 1 visser over. Omdat ik vrij laat ben snel optuigen. Ik vis met een Jojo met geclipte lijn (De IMP clip van Breakaway, was een test en is super bevallen) en de andere hengel een dwarrel van 100 cm. Het eerste half uurtje gebeurt er niets en dan krijg ik wat tikjes op de Jojo. Na weer wat tikjes ga ik draaien en het gaat steeds zwaarder. Even later ligt de eerste op de kant. Net onder de maat, dus snel terug gezet.

Waterweg, De Landtong, met John

Direct erna een doorbuiger op de dwarrel, en deze is goed aan de maat.

Waterweg, De Landtong, met John

Het volgende halfuur heb ik de ene na de andere aanbeet maar een hoop vissen lossen tijdens het binnendraaien. Je ziet ook dat de haak maar net in het lipje zit. Op het moment dat de stroming even weg valt krijg ik een mooie aanbeet op de dwarrel. Bij het binnendraaien zit er een mooie maatse tong aan mijn haak 2.0!

Waterweg, De Landtong, met John

Om 5 uur ben ik versleten van het sleuren wat hier zoals je weet echt nodig is, en besluit ik op te ruimen. De vangst is uiteindelijk: 6 gullen waar van er 4 mee naar huis gaan, en een maatse tong die ik heb terug gezet.

Waterweg, De Landtong, met John

Ben best tevreden zo vroeg in het seizoen en in 3 uurtjes tijd. (ik ben niet zoveel gewend hahah). De meeste aanbeten op de Jojo gehad. Ze zijn er dus weer!

Groeten John

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

6 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > september 11, 2011

  Antwoord

  Hoi John,
  idd lang geleden, maar erg goed om te lezen, dat je nieuws brengt, ze zijn er weer op de Waterweg!

  Groetjes peter

 2. Huib > september 12, 2011

  Antwoord

  Goed om te lezen dat de gullen weer aanwezig zijn daar.
  Grt Huib

 3. hans > september 12, 2011

  Antwoord

  Goed om te weten John, ben er vorig jaar ook een keer geweest, voor de eerste keer. En dat beviel me goed. Ik had er diversen gullen van +- 0.5 meter.

  Ik ga direct na het ZB seizoen ook maar weer es kijken daar.

  groetjes.
  Hans

 4. johan > september 12, 2011

  Antwoord

  Mooie vangst,
  Proficiat, ik kom nog wel aan de beurt haha.

  groet

  Johan

 5. Mark (Scheveningen) > september 13, 2011

  Antwoord

  Hoi John,

  Mooie vangsten!

  Ik heb van het weekeind ook weer leuke gulletjes gevangen. Mijn verslag is onderweg.

  gr, Mark

 6. Joeri > september 28, 2011

  Antwoord

  Ha die John,

  Dit weekend ga ik het ook even proberen in de Waterweg op de gulletjes. Meestal sta ik bij het havenhoofd van maassluis. Op de landtong kom ik eigenlijk nooit. Waar kan je hier een beetje goed vissen en makkelijk de vaargeul bereiken? Heb je niet vaak vast gezeten tijdens je vissessie?

  Groet,

  Joeri

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *