Home Gastvissers Strandvissen bij Zoutelande.

Strandvissen bij Zoutelande.

Advertenties

Hoi Peter en Medevissers. Hier kom toch een verslagje op de site ook zonder foto’s er bij. Vandaag ben Ik met me vismaat Johan Frijters naar Zoutelande toe gegaan. Omdat hij nu eindelijk vrij had een paar dagen en aan Mij had gevraagd of Ik met hem mee wilde om te gaan vissen. Had gisteren al een paar dagen terug gebeld om voor het aas te regelen en dat was geen probleem bij van Dixhoorn. Dus was me Maat al vroeg op donderdag ochtend omdat we hadden afgesproken. Om eerst het aas te gaan halen wat als gewoonlijk weer prefect er uit zag en ook nog een kort praatje hebben gehouden. Zijn wij op onze gemakje naar Zoutelande toe gereden en bij aankomst hadden we plek genoeg. Toen eerst ons goed aan gekleden ] winterpak ] en de visspullen uit de auto geladen en naar de stek toe gelopen. Het zee water was al een paar uurtjes aan het zakken en konden we eerst een hengel gereed zetten. Het was lekker weer toch nog veel zon gehad bijna geen wind dus moest het gaan lukken. Conclusie wij zijn gaan vissen van 10 .00 toen de onderlijn richting het zilte nat toe ging. En zijn we uiteindelijk gestopt tegen 15.00 en is het zeer tegen gevallen namelijk kreeg ik pas beet tegen 11.40 een mooie maar met ophalen zat er niks aan…Wat Wij samen ook probeerde het aas bleef er gewoon nog aan zitten maar ook die 5 uurtjes hebben gevist helemaal niks, En dachten we dat we lekker veel vis naar boven gingen halen want het zee water was nu 7 graden. Toch nog veel plezier samen gehad en me broer kon niet mee andere verplichtingen had hij. Heb er toch nog een verslagje ingestuurd om te laten weten hoe het was nu in Zoutelande en dat was het minste wat ik kon doen. Hopelijk de volgende keer met meer vis voor in de pan en nu was het zeer tegen gevallen vandaag.En waar het aan kon liggen ja dat wisten we niet het water te koud na die vorst misschien of andere oorzaken. Groetjes Nico en Johan,

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. ies > december 15, 2022

  Antwoord

  hey Nico, mooi man, wederom een schitterend verslag van jou hand, Het was inderdaad mooi weer, jammer dat je niet een paar Foto’s gemaakt hebt, maar ik begrijp het wel, je dacht dat komt wel als er vis is. Jammer dat die schubben je in de steek gelaten hebben. Maar met weinig wind en een zonnetje kan het ook zo genieten zijn. Voor de volgende sessie uiteraard de rammelende toppen en een maaltje panvis toegewenst.
  Groetjes ies

 2. Eldert > december 16, 2022

  Antwoord

  Ha Nico
  Precies met doodtij gaam vissen he?
  Sja , dan word het moeilijk om vis te vangen . Zeker op het strand. En zeker overdag. Volgende week geef ik je meer kans . Maar goed , je hebt toch weer plezier gehad. De zee geroken en dat in het mooiste dorp van Nederland. Toch?
  Volgende keer meer succes he .
  Groet Eldert

 3. Fishguppy > december 16, 2022

  Antwoord

  Hey Nico, al is de vangst erg bedroevend, je hebt iig een dijk van een verslag geplaatst, waarvoor diep respect! Chapeau vriend!
  Als de vangst zo minimaal is, gaan we zoeken naar de reden, maar dit zal altijd de vraag blijven?

  Groetjes Peter

 4. Gino > december 16, 2022

  Antwoord

  Hoi NIco,

  toch een verslag maken met een blanco aan vis dat is dapper! Zoals reeds schrijft dan weten de overige hoe het er voor staat , bedankt. Het is koud maar wel mooi open weer nu en weinig wind wat het toch iets aangenamer maakt om aan de waterkant te staan.
  Succes bij de volgende.

  Grtjs Gino

 5. Henry > december 16, 2022

  Antwoord

  Hey Nico,
  Ondanks het frisse weer samen met je vrind Johan het winterpak aangetrokken en op pad naar Zoutelande, daar is helemaal niks mis mee. Ook zonder foto’s kan ik genieten van je leuke verslag. Wat de vangst betreft, wie zal het zeggen?? De ene keer is het water nog te warm, dan is er teveel stroming, dan is het te dicht bij dood of springtij, dan weer vang je alleen vis in het donker Een ding is zeker, het blijft VISSEN!!! Ik wens je bij je volgende visserij wederom ’n stralend zonnetje maar uiteraard ook ’n lekker maaltje vis.
  Groetjes, Henry

 6. Jack jozen > december 16, 2022

  Antwoord

  Hallo Nico.
  Je kunt toch zeggen dat je gevist hebt ja aan de kust is het op het ogenblik wat minder, in de botlek in diep water schijnt het wat beter te gaan.maar je moet ook een beetje geluk hebben op naar de volgende sessie
  Heel veul groetjes jack.

 7. hugo > december 16, 2022

  Antwoord

  Hoi Nico,
  Toch weer een gezellige dag beleeft aan de waterkant met je maat Johan. Wat de vangst betreft, er zal wel altijd een reden zijn waarom de vis geen goesting heeft in ons lekker aas, maar….. het kunnen zoveel zaken zijn waar we dikwijls het raden naar hebben. Ik wens je een pannetje met lekkere wijting en schar toe bij je volgende sessie.

  Groetjes Hugo

 8. Stefan > december 16, 2022

  Antwoord

  Hoi Nico, bikkel, een mooi verslag van een zeer slechte vangst.
  Hopelijk volgende keer meer visrijk.
  Alvast succes,
  Stefan

 9. Nico > december 17, 2022

  Antwoord

  Hoi Peter en Medevissers. Allemaal weer bedankt van jullie leuke reactie”s op mij verslag.

  Groetjes Nico.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *