Home Gastvissers Strandvissen te Zoutelande

Strandvissen te Zoutelande

Advertenties

Hey Peter en Visvrienden.

Precies een week geleden stonden wij bij Zoutelande daar te vissen en met oosten wind daar. Nu waren Wij in een andere vak gestaan om daar ons geluk te gaan proberen want met die oosten wind hadden we toch nog goed gevangen. Nu was het deze dag doodtij en eerst bij de vriendelijke Familie Dixhoorn het aas gaan ophalen dat er zoals gewoonlijk prefect er uit zag. Bij aankomst stonden er helemaal geen vissers op het strand en dus op ons gemak de hengels gereed gezet en met afgaand water gevist en nog een paar uurtjes met opkomend water in het donker daar. Wij kregen pas een beet met laag water en hadden eerst nog een paar uur gevist zonder een beet te hebben gezien. De lachende party waren de krabben in het water en die deden daar de best om de 5 of 10 min de haken blank me maat Johan haalde zijn eerste schar na boven en ik kort daarna ook een schar.

Strandvissen te Zoutelande

We hadden nog afgesproken om een paar uur in het donker te proberen en dit bleek achteraf geen verkeerde beslissing en ging het los toen. De ene schar en wijting kwam naar boven toen en dit duurde maar twee uurtje en was het weer gedaan en zijn we uiteindelijk gestopt om 19.30 en was de eindstand 14 – 8 dus alweer verloren van Hem. Maar ook zoals gewoonlijk had ik weer de grootste vis gevangen [ schar ] en dat deed mij ook zeer goed en was het toch nog mee gevallen met doodtij . Heb maar een foto gemaakt en hopelijk de volgende keer met meer vis er op dan . Ook kwamen met bijna twee uur voor laag water heel vissers o[ het strand en dat waren er zowat tussen de 20 of 25 man. Hopelijk kom daar ook nog een verslag er van op deze site zal mooi zijn. Wij hadden met mekaar afgesproken om nu nog wat een paar weken te wachten tot het zeewater een stuk kouder is dan en ook de Wijting naar de kant toe komt om dan eens weer bij Waarde ons geluk te gaan proberen weer.

Groetjes van Nico en Johan.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Henry > november 7, 2019

  Antwoord

  Hoi Nico en Johan,

  Een leuk verslagje van jullie sessie in Zoutelande. Ja zo’n uurtje of 2 voor laag water komen sowieso de vissers uit de regio in actie om de aankomende wintervis te belagen. Jammer dat jullie dit keer weer veel last hadden van de krabben,gevlochten haaklijntjes beschermen tegen doorknippen maar als deze in de knoop raken is het ook ‘n geklooi om ze te ontwarren. Al met al toch weer ‘n lekker maaltje vis aan dit visdagje overgehouden, eet smakelijk !!!

  Groetjes, Henry

 2. Jack Jozen > november 7, 2019

  Antwoord

  Hallo Nico en Jan jullie zijn er toch weer samen er op uit getrokken en weer een panneke vis das toch. Maar dat je weer verslagen bent door die Jan dat kun je toch niet pikken de volgende keer maak je dat wel goed he.En de foto is goed gelukt veul groetjes Jack.

 3. Jacob Korshuize > november 7, 2019

  Antwoord

  Nico en Johan

  Doen IT again, mooi verslag weer mannen.
  Ik knap altyd op als ik weer op t strand kan vissen .na eerst de duinen ben over getrokken ,haha.
  Mooie luchten en gratis uitzicht met af en toe een boot.
  En jullie hebben er ook nog bij gevangen ook top
  Kan je je voorstellen dat ze vroeger vanaf Goes met de brommer gingen vissen in Vlissingen
  Daardoor heb ik het visvirus(van mijn Vader)
  Gratis meegekregen

  Zag dat jullie soms met de scooter gaan.
  Waarde dan eej.
  Toppertjes

  Vis greetzzz
  Jacob

 4. Jack Peelman > november 8, 2019

  Antwoord

  Leuk bericht weer Nico, met vis op de foto dit keer, super!
  Misschien doe je het al, maar leg volgende keer een beaasde onderlijn klaar. Van zodra je gedraaid hebt snel wisselen en weer ingooien, zo ga je Johan wel een keer verslaan in jullie onderlinge competitie ;-).

  Succes!
  Jack

 5. Peter(Fishguppy) > november 8, 2019

  Antwoord

  Hey Nico en Johan(Jack Jozen heeft weer niet goed gekeken), Weer een fantastisch mooie dag geweest zo te zien, jammer dat je niet meer van die mooie foto’s hebt kunnen maken.
  De vangsten beginnen er weer op te lijken en denk dat de wijting zo aan Waarde zal zijn, zo te zien aan het vangstbericht van Tom, met de boot aan Hansweert.
  Groetjes Peter

 6. Nico > november 8, 2019

  Antwoord

  Hoi Peter en visvrienden . bedankt allemaal voor jullie leuke reactie op me verslag. En Peterde volgende keer met meer foto’s er bij dan. En Jack het was me andere Maat Johan waar ik mee viste en niet Jan en Jacob wij gaan daar met de auto naar toe.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 7. hugo > november 8, 2019

  Antwoord

  Hallo Nico en Johan,

  Weer een leuke visdag beleeft daar aan Zoutelande,de wijting en de schar zijn volop aanwezig het is het moment om ze te vangen mannen!Succes bij jullie volgende trip.

  Groetjes Hugo

 8. jack Jozen. > november 8, 2019

  Antwoord

  Sorry Nico dat ik de verkeerde benoemde bij hier hersteld Johan veul groetjes Jack

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *