Home Gastvissers ’t Dobbertje met Northseacharters in de Voordelta

’t Dobbertje met Northseacharters in de Voordelta

Advertenties

Zondag 20-12-2015 onze laatste vissessie van 2015 met de Marie Louise van  Northseacharters ,vis club ’t dobbertje uit bergen op Zoom.

Onze voorlaatste sessie moesten we helaas af zeggen vanwege de wind dus zondag onze laatste sessie . Al onze vissers lezen altijd de verslagen op Fishguppy dus iedereen zeer fanatiek aan boord gestapt omdat de vangst berichten zeer gunstig zijn. Vrijdag Avond kreeg ik nog een telefoontje van Wil Franken of er nog een plaatsje was om mee te gaan Wil had iets ontworpen en zou graag daar mee experimenteren. Wil Franken is een professional op het gebied van zeevissen. Omdat er een stevig windje stond met Ludo overlegt waar we zouden gaan liggen de R1 besloten we maar daar aangekomen was het vrij ruw omdat er vissers waren die eten hadden besteld konden we daar niet ankeren Anders zouden de pannetjes niet op het fornuis blijven staan toen terug gevaren naar de R 10 onze hengels gingen in het water we vingen toch mooie scharren en mooie wijtingen.

Maar toch was de vangst niet zo geweldig zoals de laatste weken die ik zelf ervaren heb omdat ik er ook vaak op uit geweest ben Met Ludo en Peter Schuurbiers. We besloten om gaan te verkassen geankerd voor de kering we vingen daar redelijk schar maar toch kleiner als aan de R 10. Terug gegaan naar de R 10 daar waren de vissen toch weer wat groter maar het niet was niet geweldig maar toch al met al redelijk goed gevangen.

Zoals iedereen weet is het elke dag anders wat de vangsten betreft en het weer hier ook altijd een grote rol in speelt. Om half vijf besloten om onze spullen in te pakken en op het gemakje terug gevaren iedereen toch heel positief en tevreden dat is ook een kenmerk van ons clubje. Na Ludo te bedanken die weer goed zijn best heeft gedaan om er alles uit te halen om zo veel mogelijk vis te vangen.

Wij wensen alle lezers en sponsoren van fishguppy prettige feestdagen en een goed en gezond 2016 en goede vangsten.

Groeten Hans de Bruijn

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

5 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > december 21, 2015

  Antwoord

  Hey Hans, ziet er weer leuk uit, bij jullie, met de visclub!
  Zoals meestal, het geval is, brengt verkassen alleen maar minder vis op, omdat je iedere keer veel tijd nodig hebt en die tijd kost je gewoon vis!
  Je kunt beter vertrouwen hebben in je eigen stekkies en jezelf afvragen, waarom gaat het minder en als je dan in het getijde boekje kijkt, zie je dat het dood getij is en dan kun je nu eenmaal geen wonderen verwachten.

  Groetjes Peter

 2. Nico > december 21, 2015

  Antwoord

  Hallo Hans en vis vrienden. Zo te zien op de foto stond je weer lekker op dezelfde plaats. Maar toch ook weer redelijk vis gevangen en mooie foto”s genomen van het clubje, Hoe is afgelopen met dat Experiment heeft hij veel vis er mee gevangen.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 3. P.knopper1@kpnplanet.nl > december 21, 2015

  Antwoord

  Hoi Peter Je hebt het verslag weer keurig op je site gezet.het was ook dood getij maar ondanks zat er toch nog veel stroming in het water en ja verkassen is zeker niet altijd het beste maar je weet het nooit maar we hebben er toch met zijn allen er een leuke dag van gemaakt ,
  groetjes Hans

 4. jan > december 21, 2015

  Antwoord

  Visdag met Hans en ze kornuiten lekker gevist
  op de boot en af en toe kwam er vis boven ,maar met dooi tij en met stroming erin die dag koelman ik wens jullie prettige kerstdagen en gelukkig nieuwjaar voor 2016 toegewenst ieder op deze site mvg de strandjutter..

 5. Hans de Bruijn > december 21, 2015

  Antwoord

  Hoi Nico Wil ving met die onderlijn zeker vis ik heb er geen foto van gemaakt omdat Wil dat eerst uit wilt proberen het leek een beetje op een weegschaal nooit eerder gezien voor Wil is dat ook trainen en iets nieuws uit proberen die weet echt waar hij over praat is niet voor niets wereldkampioen geweest en bondscoach.
  Groeten Hans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *