Home Bootvis verslagen Tom, bootvissen op de Westerschelde

Tom, bootvissen op de Westerschelde

Advertenties

Zaterdag 9 November weer een dagje gepland om te vissen vanuit de boot op de Westerschelde Samen met Jeroen vertrokken op een wat ruwer zeetje als afgelopen woensdag Vroeg vertrokken want met het opkomende tij komt de wind nog uit dezelfde richting en na de kentering moeten we daar wegwezen want dan staat de wind tegenin het tij en is het niet meer lekker vissen daar

Tom, bootvissen op de Westerschelde

Al vrij snel kwamen de eerste wijtingen binnen, weer vele mooie grote ertussen van 33+ maar ook nogal wat teruggezet, na een paar uurtjes vissen werd het niet meer aangenaam vissen doordat de wind ging aantrekken naar een dikke 4 Bf ,maar ja toch nog even doorgaan Ook kwamen er weer verschillende zeebaarzen binnen, waarvan 1 maatse, de Gul was weer niet thuis vandaag

Tom, bootvissen op de Westerschelde Tom, bootvissen op de Westerschelde

Tom, bootvissen op de Westerschelde

Tom, bootvissen op de Westerschelde

volgende keer moet hij echt maar weer eens komen, maar ze zijn niet zo dik gezaaid als de wijting Tegen de kentering anker op en nog een paar uurtjes gevist bij de Veerhaven, maar hier kwam alleen nog wat ondermaatse wijting binnen dus na 15 uur de haven maar weer opgezocht, was ook hard nodig want de rugpijn ging toenemen dus snel weer vaste grond onder je voeten zoeken. Al met al een wat mindere vangst dan vorige keer maar was toch weer leuk op het water. Gaat nu weer even duren voor de volgende keer denk ik want komende tijd geven ze weer te veel wind af, dus wordt verplicht even pauze dan. Gr Tom

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

5 reacties

 1. Jack Peelman > november 12, 2019

  Antwoord

  Leuk verslag weer Tom, fijn om te lezen hoe het de bootvissers in ” ons ” territorium vergaat.
  Ook bij ons ( vanaf de kant ) is het vangen van gul een erg zeldzame gebeurtenis geworden. Dat is eigenlijk al wel een jaar of 5 aan de gang.

  Jammer wel.

  In alle geval jullie hebben er weer van genoten.
  Groetjes,
  Jack

 2. Nico > november 12, 2019

  Antwoord

  Hoi Tom . Een leuke dag gehad zo te zien op de foto’s die je heb genomen wat een vis gevangen.Hoop dat de Wijting ook zo aan de kant komt bij Waarde dan kunnen Wij weer eens gaan vissen na de donker toe, leuk verslag gemaakt er van en succes weer de volgende keer.

  De Zeehondetemmer

 3. hugo > november 12, 2019

  Antwoord

  Hallo Tom,

  Mooi verslag met de nodige vis erbij,ja onze vriend gul is met de jaren vanaf de kant onbereikbaar aan het worden…met de boot kan je er hier en daar nog wat vangen.succes bij de volgende trip.

  Groetjes Hugo

 4. Henry > november 12, 2019

  Antwoord

  Hoi Tom,

  Samen met Jeroen toch weer ’n geslaagde visdag gehad met ook nu weer verschillende maaltjes vis voor het thuisfront. Wat de gul betreft, ik heb er vanaf de kant deze herfst al meer gevangen dan de gehele afgelopen winter. Uiteraard zal dit meer geluk dan wijsheid geweest zijn maar…..het is nog vroeg!! Veel plezier en ’n goede vangst bij je volgende bootsessie.

  Groetjes, Henry

 5. jack jozen > november 12, 2019

  Antwoord

  Hallo Tom en Jeroen jullie hebben toch weer mooi kunnen genieten van het bootje,en toch ook nog weel een mooi panneke vis.Maar je weet die gul komt nog wel de aanhouders winnen veul groetjes Jack.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *