Home Gastvissers Tongvissen in de Europoort

Tongvissen in de Europoort

Advertenties


Peter,

Bedankt voor de tip van de stek in Europoort. Ik ben daar naar toe gegaan met het idee om te leren. 2 kilo steekzagers, verzwaarde onderlijnen en mijn maat Corne. Aangekomen op de stek stond deze vol, de 3 heren uit de omgeving Rotterdam hadden slecht 1 tong in de laatste 2 uur van het opkomende water. Wij stonden daar en er was geen plaats om te vissen, advies gevraagd aan de collega vissers uit Rotterdam. Het advies terug rijden en op de parkeer plaats aan de oude maas vissen vanuit de auto. De keuze was beperkt, uitwijken naar bekende stekken in de buurt of toch leren en het advies van de collega vissers op volgen.

COLLEGA VISSERS BEDANKT,

Het resultaat Corne 6 tongen en ik 9 tongen allemaal ruim aan de maat. Een andere visser die daar regelmatig kwam ving aanzienlijk minder, hij was niet in het bezit van verzwaarde onderlijnen (dit maakte het verschil) Helaas was mijn telefoon leeg dus geen foto’s kunnen maken.

De stek staat in de routeplanner en wordt komende weken vaker bezocht door ons.

Conclusie ruim 35 jaar ervaring als sportvisser en nog niet uitgeleerd.

Groetjes Wil

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

  1. Peter(Fishguppy) > augustus 27, 2012

    Antwoord

    Hoi Wil.
    Ik ben heel erg blij met alle info vanuit de Europoort, omdat ik zelf ook weer op korte termijn hier ga vissen, omdat de 2 beste maanden er weer aankomen!

    Groetjes peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *