Home Gastvissers Vissen bij Colijnsplaat en Waarde 14.

Vissen bij Colijnsplaat en Waarde 14.

Advertenties

Hey Peter en mede vissers. Vandaag op Donderdag gaan vissen met me broer Jan omdat die aan mij vroeg of Ik met Hem mee wilde.  Daar had ik wel zin er in maar het getij was niet goed om vanaf het strand eens te gaan proberen. Dus de keuze was gevallen nu om bij Colijnsplaats van de kant eens te vissen. Maar eerst na de fam.Dixhoorn om het aas te gaan ophalen. En zoals gewoonlijk waren het weer pieren wat wij meestal daar kopen. Ook weer zeer prefect er uit zien maar dat zijn we wel onderhand gewoon. Daarna na de stek toe gereden en bij aankomst daar hadden we de wind van achteren. Ook was het water al een tijdje aan het opkomen en dus konden Wij op onze gemakje eerst een hengel optuigen. Kort daarna ging de onderlijn met twee haken richting het zilte nat toe en was het wachten.

Of wij samen wat vis naar boven konden gaan halen en na zowat een half uurtje kreeg ik beet. En daar zat een schar er aan en dacht ik bij me eigen ga het nu gebeuren.

Ik zal hier kort over vertellen hoe meer het water op kwam hoe meer we vast kwamen te zitten. Met als gevolg de onderlijn kwijt en toen met kort overleg zijn we daar gestopt. En naar Waarde 14. toe gegaan om daar eens te gaan proberen met de wind pal op de kop. Ook was het water bijna op zijn hoogst maar wat wij ook probeerde in die 2.5 uur helemaal geen vis gezien maar wel veel krab naar  boven gehaald. Uiteindelijk zijn we daar gestopt tegen 16.35 en alles opgeruimd en naar huis toe gegaan. Ik zei nog tegen me broer de volgende keer eens bij Zoutelande weer eens gaan vissen en dan met afgaand water. Het zee water is nog steeds nu 10.5 graden en volgens mij nog te warm denk Ik. Zo Groetjes van Nico en voor de andere vissers rammelende toppen nog toegewenst.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

11 reacties

 1. Fishguppy > november 25, 2022

  Antwoord

  Hey Nico, weer lekker uitgewaaid en een visje gevangen, maar zou toch iets meer mogen denk ik?
  Dit is een stek waar je leuk kan vangen als je de afstand behaald, met opkomend getij en over hoogwater.
  Voor de volgende maal, meer panvis toegewenst!

  Groetjes Peter

 2. Eldert > november 25, 2022

  Antwoord

  Ha Nico
  Toch weer uitgewaaid en lekker weg geweest. Jammer dat de vangsten dan zo tegen vallen. Sja, ik had toch gekozen voor Vlissingen ofzo hoor . Als je niet met doodtij of de 2 dagen ervoor en erna daar vist , dan kan je nu overdag ook leuk vangen hoor . Succes .
  Groeten Eldert

 3. Gino > november 25, 2022

  Antwoord

  Hoi Nico,
  Toch weer lekker weggeweest moet je maar denken. Vastlopers wordt je niet vrolijk van natuurlijk, jammer. Je zal dan ook nooit weten wat er nog zo al aan de haak gekomen was. Jammer dat bij Waarde het 0,00 was, pff.
  Toch mooie foto’s hoor.
  Succes bij de volgende.

  Grtjs Gino

 4. Leen > november 25, 2022

  Antwoord

  Hoi Nico
  Toch weer een paar mooie foto’s ook staat er geen vis op
  Het kan ook niet altijd feest zijn
  Naar wat ik overal lees zijn de vangsten nog steeds niet geweldig
  Dat is toch wel eens anders geweest in dit jaargetijde
  Ik ga tegenwoordig vissen met het idee om lekker buiten te zijn
  En droom van grote vangsten het lijkt wel of die tijd helemaal over is
  Groetjes.leen

 5. Eldert > november 25, 2022

  Antwoord

  Leen , ik snap dat niet helemaal hoor . Oke , er is veel ondermaats bij maar als ik hoor van 40 scharren op een avondsessie aan het strand en aantallen van 50 p.p. an het calandkanaal bij een wedstrijd dan vind ik dat niet verkeerd. Gisteren had ik er ongeveer 20 . Verkeerd? Oke , veel klein .
  Groet Eldert

 6. hugo > november 25, 2022

  Antwoord

  Hoy Nico,
  Weer een dagje lekker aan het water gestaan man. Spijtig dat de vis niet wou meewerken om een lekker maaltje te vangen. Maar dit hebben we natuurlijk niet in de hand he. Misschien voor een andere stekkeuze kiezen dit momoment. Veel succes en rammelde toppen bij je volgende sessie.

  groetjes Hugo

 7. Henry > november 25, 2022

  Antwoord

  Hey Nico,
  Samen met je broer gezellig wat zilte zeelucht opsnuiven, da’s sowieso genieten!! Qua vangst betreft was het ditmaal helaas bedroevend., Zowel met de wind van achter ( vastzitters) als met de wind op kop ( krabben) is bleek het moeilijk om ’n lekker maaltje vis op de kant te takelen. Ook wij zitten te wachten totdat er wat meer berichten verschijnen waarop blijkt dat de wijting zich wat massaler laat vangen maar zoals je zelf al zegt, waarschijnlijk wacht deze vis totdat het water wat kouder wordt maar…….thuis achter de houtkachel vang je sowieso geen vis. Bij je volgende poging wens ik jullie natuurlijk het nodige plezier en ’n goede vangst.
  Groetjes, Henry

 8. jack jozen > november 25, 2022

  Antwoord

  Hoi Nico
  Je hebt er weer een mooi verhaal van gemaakt Nico jammer dat het getij niet zo goed gekozen was maar jullie zijn er toch weer een dagje wezen genieten van een vistochtje lekker uitwaaien alleen jammer de vis niet mee wilde werken volgende keer betere vangsten he het is en blijft vissen he .

  Heel veul groetjes Jack,

 9. Nico > november 25, 2022

  Antwoord

  Hoi Peter en Mede vissers. Allemaal weer bedankt van jullie hart verwarmde reactie’s op mij verslag. En voor jullie rammelende toppen toegewenst met een maaltje vis in de emmer dan.

  Groetjes Nico.

 10. ies > november 25, 2022

  Antwoord

  Hey Nico, zie net dat ik jouw bericht gemist heb, Jammer dat de vis verstek liet gaan, maar eerlijk is eerlijk het zijn weer fantastische foto’s die je gemaakt heb, het ziet er daar heel aanlokkelijk uit. Zonde van de vastlopers dat vergalt een hele hoop. Uiteraard voor je volgende sessie een maaltje vis voor het thuisfront toegewenst.
  Groetjes ies

 11. Stefan > november 25, 2022

  Antwoord

  Hoi Nico, je bent er lekker uit geweest en weer eens iets geprobeerd, maar helaas een tegenvaller, er zijn stekken waar genoeg gevangen wordt, ga het daar eens proberen, zou ik zeggen. Je verdient beter!
  Groeten, Stefan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *