Home Gastvissers Vissen aan Waarde

Vissen aan Waarde

Advertenties

Hey de Peter.

De laatste keer dat Wij hebben gevist was van 7 februari en met Mij vis maat Johan Frijters. En dat was toen vanaf het Nollestrand en helemaal niks hebben gevangen toen ook geen beet. Dus was het gisteren de beurt om met me broer Jan een visje te proberen naar boven te halen en bij Waarde. Maar er moest ook nog zee aas worden opgehaald in Yerseke bij de Fam v, Dixhoorn en hadden wij alleen maar pieren besteld. Toen we daar aan kwamen werden we vriendelijk ontvangen door Mvr ,Dixhoorn en hadden wij ook haar oude kranten gegeven en was ze daar zeer blij mee. Toen Wij het zee aas hadden betaald zijn we naar de stek toe gereden Waarde om te kijken of we een visje naar boven konden halen.

Vissen aan Waarde

Vissen aan Waarde

Ook was het water aan het opkomen en hebben wij gevist tot 20:00 en hoog water was het tegen 19:40. Kan kort over de vis sessie zeggen dat Ik pas tegen 17:50 een beet kreeg en daar zat een bot aan van 29 cm en daar is de foto jammer Mislukt via de camera. Ook moet Ik vermelden dat de wind uit het zuid oosten kwam net als op 7 februari en denk Dat het daar misschien had aan gelegen dat de vangst veel minder was???. En ook vind Ik dat er weinig verslagen op deze site komen en ook dat er toch wordt gevist door Vele vissers en daarvan weinig wordt geplaatst een kleine moeite toch denk Ik om wat te plaatsen. Zal jammer zijn dat deze site ook ga verdwijnen.

Groetjes van Jan de Strandjutter n Nico de Zeehondetemmer

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > april 13, 2018

  Antwoord

  Hey Nico, sorry van mijn late reactie, maar beter laat dan nooit!
  Hopelijk trekken de vangsten snel aan voor jou en hopelijk mogen we in de toekomst nog veel genieten van jouw verslagen, maar dan hopelijk wel met wat meer en leukere foto’s van de visser met of zonder vis, zodat er ook een mooi logo gemaakt kan worden.

  Groetjes Peter

 2. Nico > april 13, 2018

  Antwoord

  Hey Peter. Dat geeft niet hoor in ieder geval heb je gereageerden dat vind Ik leuk van je. En Ja hopelijk trekken de vangsten aan zodat Wij met meer foto’s van ons twee en met de vissen er op naar je toe kan sturen.

 3. jack jozen > april 15, 2018

  Antwoord

  Hoi Nico rakker alles oke toch weer een mooi dagje gevist met Jan het kan niet altijd prijs zijn maar toch een dagje er uit ,hoef je ook niet te stofzuigen en het hoeft niet altijd vis te zijn om toch te kunnen genieten,de volgende keer maar de vriezer vullen,je hebt ook de groetjes van mijn maatje Henry [de Pastoor]die is effen op vakantie het word wel tijd dat hij terug komt want het word tijd dat wij ook weer een verslag in kunnen sturen groetjes Jack.

 4. Nico > april 15, 2018

  Antwoord

  Hey Jack. Ook bedankt nog voor je leuke reactie op me vis verslag. Ja en dat je Maat op vakantie is moet ook gebeuren zodat dan de batterij is opgeladen. En dat jullie twee er ook weer er op uit kunnen om te gaan vissen.

  Groetjes De Zeehondetemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *