Home Belangrijke mededelingen Foto’s insturen naar Fishguppy

Foto’s insturen naar Fishguppy

Advertenties

Beste visvrienden, nogmaals even wat over het insturen van foto’s!

Vorige week kreeg ik een geweldig mooi verslag, met maar liefst 49 foto’s, zonder een van de visser, een hoop werk dacht ik! Toen ik de foto’s ging bekijken, waren er een paar horizontaal, de meeste staande en een hoop op zijn kop en nadat ik ze nogmaals een keer zelf verkleind had op het juiste formaat via mail, bleken er een hoop foto’s op zijn zij op mijn cms te komen??? Ik ben 2 uur bezig geweest en was helemaal in de stress en had nog maar 2 dagen van het vakantieverslag geplaatst. Ik heb na mailing besloten in overleg, wat niet positief ging, het maar opgegeven. Onze site is niet gemakkelijk om alles te plaatsen, als alles niet in het zelfde formaat is.

Nu komt het verslag van onze Henk voor de zoveelste maal, binnen met foto’s die gedeeld zijn met mij, via Onedrive, waar ik niet mee werk!

Ik kan alleen goed werken, met foto’s die ingestuurd worden als bijlage van 800×600 pixels.

Nogmaals de uitleg om ze in te sturen!!! 

Via de pc, klik op de foto’s die je wilt versturen, met de rechtermuis op gaan staan en de optie versturen via e-mail en daar kies je voor de optie 800×600 en je stuurt dit naar het mailadres van de site.

Via gsm, klik op het item nieuwe mail versturen en dan op bijvoegen en dan naar de galerij, waar je foto’s staan, klik op alle foto’s die je wilt versturen en dan heb je in de mail 3 optie’s, versturen onder 30% kies je hier en verstuur 25 foto’s in 1 keer!

Nog steeds zijn er mensen die hun foto’s staande insturen, ik zou het op prijs stellen, dat een ieder ze horizontaal maakt, we hoeven geen benen te zien, bovenlichaam met vis en hoofd is meer dan voldoende! Wil je ze liever staande maken, geen probleem, maar dan alles staande en niet van alles door elkaar, daar kan ik niet goed tegen, raak er van in de stress en ook goed ook, ik moet alles 1 voor 1 erop zetten en we hebben 4 formaten en het is niet simpel om dit te doen, daarom graag jullie begrip? Als alle foto’s gelijk zijn, staand of liggend, hoef ik maar 1 formaat te gebruiken! Maak bij voorkeur niet teveel foto’s, maar maak een foto van iets bijzonders, een doublet of triplet of een hele bijzondere of grote vis en een eventuele totaal foto van je vangst!

Let op, dit telt niet voor de meeste schrijvers, voor jullie neem ik steeds meer mijn petje af!

Hoop echt op jullie begrip? Soms word het me echt teveel!

Groetjes Peter

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

6 reacties

 1. Henry > oktober 14, 2020

  Antwoord

  Beste schrijvers,

  Ook ik was vroeger een schrijver die foto’s op allerlei manieren verstuurde, dikwijls in 3 keer omdat anders het bestand bijv. te groot was. Ook ik ben zeker geen held op het digitale vlak doch met de uitleg van Peter en de hulp van m’n kleinzoon Willem gaat alles momenteel zonder problemen dus….het kan niet moeilijk zijn. Maak Peter niet tureluurs, bespaar hem ’n hoop werk en stress en probeer gewoon of het op de goede manier kan: As ik het ken dan kunde gullie da ook!!!!

  Groetjes, Henry

 2. ies > oktober 14, 2020

  Antwoord

  hallo Peter,
  Toen ik mijn eerste serieuze, uhh voor zover je bij mij van serieus verslag kan spreken ging dat via het programma Mail van Windows 10 daar kon je geen Foto’s als bijlage versturen maar alleen met invoegen, toen dat dus niet kon ben ik weer overgestapt op outlook, echter waarom de foto’s bij jouw op zijn kop aankomen heb ik nog geen oplossing voor gevonden, ik kan mij niet voorstellen dat het door de whisky komt, want zoveel drink ik nu ook weer niet. Maar verder zal ik je wat de rest betreft proberen tegemoet te komen.
  Groetjes ies

 3. Eldert > oktober 14, 2020

  Antwoord

  Volgens mij gaat het zo rechtstreeks van mijn mobiel prima. Foto,s bijvoegen bij de mail , keuze uit het minimale grootte …. kind kan de was doen. Doe tegenwoordig alles via mijn mobiel. Mn laptop komt haast niet meer uit de kast.
  Groet, Eldert

 4. Gino Bruyninckx > oktober 15, 2020

  Antwoord

  We proberen gewoon allemaal ons best te doen mannen. Wat mij betreft is het niet goed… gewoon niet op de site toevoegen. Ik heb daar zeker geen probleem mee ben daar lekker makkelijk in dat weet je wel mag ik hopen!

  grtjs Gino

 5. Jack Peelman > oktober 17, 2020

  Antwoord

  Hoe bedoel je Peter?

 6. Jack Peelman > oktober 17, 2020

  Antwoord

  HAHAHAHA,…. grapje hoor 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *