Home Gastvissers Vissen op Geep, Jan de Strandjutter

Vissen op Geep, Jan de Strandjutter

Advertenties

donderdag 28-05-2015,

al vroeg uit de veren om te gaan vissen onderweg was het rustig met het weer droog maar de wind kreeg ik op kop met de brommer ik dacht kiezen. sijpe of bruinisse toen heb ik besloten om toch st-annaland en dat was ook lang geleden daar te vissen op de geep, toen ik aan kwam was ze druk bezig met de weg te asvalteren

Vissen op Geep, Jan de Strandjutter

Vissen op Geep, Jan de Strandjutter

Vissen op Geep, Jan de Strandjutter

ik dacht kan er wel door langs de dijk maar nee hoor ook daar waren . ze bezig een fietspad aan het aan leggen en verhogen de dijk met aan de stenen ook een plek waar je kan vissen . om 9.40 had ik beet maar los dan 9.50 prijs een geep dus dat is binnen ben van die nul af en de eerste van dit jaar .

Vissen op Geep, Jan de Strandjutter

10.35 weer beet maar los. dan 12,30 dobber onder weer niet 13.25 beet 12.30 haak kwijt. 15.20 voor het laast de haak krom dus ik ben gestopt na half vier met laag water en werd vuil. niks meer gevangen dan maar huis gegaan en die van kws heeft een foto gemaakt van mij en de geep .

Vissen op Geep, Jan de Strandjutter

gr jan de strandjutter uit ettenleur.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juni 8, 2015

  Antwoord

  Hey Jan,
  van harte proficiat, met je eerste van het jaar.

  Groetjes Peter

 2. zeehondetemmer > juni 8, 2015

  Antwoord

  Hoi Jan. Namens mij ook proficiat met deze keer de eerste geep gevangen. Want jij heeft er lang op moeten wachten omdat ik je telkens voor was. Ook mooie foto”s gemaakt broer.

  Groetjes Nico

 3. strandjutter > juni 8, 2015

  Antwoord

  GEgroet: allemaal ook peter bedanken voor het maken van deze verslag het staat er mooi op en ja nico moet wachten zijn tijd komt nog dat hij vangt heb geduld er zullen er meer volgen deze kunnen ze me niet afpakken gr jan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *